A magyar menekültek által otthagyott házakat nem lehetne megvédeni és felügyelni valahogy?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy pl. önkéntesek elmennének megvédeni a vagyonukat. Vagy ki fog az értékeikre vigyázni? Hogyan oldják meg?2022. febr. 25. 09:54
1/11 anonim válasza:
Erre nincsen senkinek sem kapacitása.
2/11 A kérdező kommentje:
1. Honnan veszed?
2022. febr. 25. 09:56
3/11 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam... szerintem amíg tart a hatalomátvétel és nem lesz normális közigazgatás (rendőrség) addig ha más nem, az orosz katonák oda törnek be ahova akarnak. Ez azon is múlik mekkora pusztítás lesz. Ha nincsenek nagy áldozattal járó harcok akkor a bosszúállás is kisebb és a közigazgatás se épül le annyira.
5/11 anonim válasza:
Nem az orosz katonáktól kellene félni, tele a térség szélsőjobbos jobbszektoros ukránnal, akik utálják a magyarokat és az oroszokat is, minden kisebbségit. Ők önkényesen a hadiadó nevében saját szakállukra elvihetnek mindent. Én is kimennék Kárpátaljára, mert nem tudnak besorozni, s szeretem azt a helyet. De mit tudsz csinálni, ha bejön pár milicista? Oroszoknak legalább van felettese, akiknél panaszkodhat.
6/11 anonim válasza:
Hogyan felügyeled a házakat? Megkéred a rakétákat, hogy legyenek olyan kedvesek, ne csapódjanak beléjük?
7/11 A kérdező kommentje:
3.: Most azt szerintem hagyjuk, hogy kik fognak betörni. Annyi a lényeg, hogy a fosztogatóktól kellene megvédeni a magyarok értékeit, vagy kérésre akár az ukránokét is, mint ahogyan Kyle Rittenhouse is az emberek értékeit védte, kiállt a rend, tisztesség, becsület mellett, és ellátott feketét, fehéret.
2022. febr. 25. 10:50
8/11 anonim válasza:
Jó, ha megszervezed, én megyek.
9/11 A kérdező kommentje:
8.: Sajnos én ehhez túl kicsi és jelentéktelen vagyok...
2022. febr. 25. 11:00
10/11 anonim válasza:
Ki a frászt érdekel egy idegen ország területén lévő ingatlan mikor itthon a Völner maffia forgatja ki vagyonukból a hazai adózó polgárokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!