Ha kocsmában vagy szórakozóhelyen belémkötnek, akkor hívhatom a rendőrséget?
"Tudtommal az a szlogenjük, hogy "Szolgálunk és védünk.""
Az.
De azért ébredjél már fel a rózsaszín ködből.....
Akkor tud "szolgálni és védeni", ha ezt a körülmények és jogszabályok lehetővé is teszik.
Ész nélkül nem rohangálnak mindenhová, minden "állampolgári füttyentésre", csak ha van KELLŐ alap!
Hìvhatod, de mire kièrnek, mèg ha gyorsak is, akkor vagy túl vannak már az elgyepálásodon, vagy már règ elhagyták a vendèglátóipari egysèget.
Bónuszkènt egy ilyen után arról a helyről csajt felszedni tuti nem fogsz már 😀
Szóval ilyen esetben az illendő fèrfi módjára biliárddákóval / vagy tört sörösüveggel (szaknyelven ni**erkèssel) lerendezni a nèzeteltèrèst 🤷
15: Na ja, megkockáztatva egy esetleges börtönbekerülést. De én nem így gondolkodom.
Meg nekem olyan csaj nem is kéne, aki abban méri a férfiideált, hogy az illető verekedéssel old-e meg konfliktusokat. Az ilyenek általában beképzelt aranyásó p*csák.
Ez ilyen, ha eksön van, akkor vagy beleállsz, vagy arccal tompìtod az öklöket, vagy megpróbálsz elszaladni, telefonálgatásra nem lesz idő 😀
Legalább is èn akárhány kocsmai verekedèsnèl voltam, egyszer sem volt rá 🤷
Biztos, hogy való neked a kocsma? Köztudott, hogy kocsmába "piálni" járnak, és a részeg ember kötekedő...
Ha nem kedveled a balhét, keress kulturáltabb szórakozóhelyet.
18: Nem minden kocsma egyforma. Vagy ha te úgy gondolod, még nem sokban jártál.
Amúgy meg minden szórakozóhelyen isznak. Tehát hol kezdődne a kultúráltság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!