Milyen súlyú becsületsértésért adnak letöltendő börtönt? Mit kell ehhez elkövetni?
"Hát jobban jártam volna, ha nem válaszolok egy ilyen elmebeteg kérdésre."
Tényleg jobban jártál volna, mivel már a kérdést sem értetted, össze-vissza zagyváltál hülyeségeket. Pedig már az első válaszadó megválaszolta a kérdést röviden, egyszerűen, csal el kellett volna olvasnod.
Nem a kérdés okát kell értened, csak a kérdést kellett volna.
Senki nem óhajtja lecsukatni magát, elengedhetnéd már ezt a vonalat.
A közléskényszeredet ne itt vezesd le, beszélgess a feleségeddel inkább.
Strici vagyok, nincs feleségem. Háremet tartok, néha fecskében felmászok egy villanyoszlopra és onnan szoktam kiabálni a postásnak meg néha über sofőrnek adom ki magam a barbi rózsaszín trabantommal, hogy minden utast poénból elvigyek egy b*zibárhoz.
-_- Hát nagyjából így telik az életem. Ezt az oldalt is csak Chuck Norris engedélyével használhatom, ne izélj már. Úgy örülök, hogy legalább egy kevés kérdésre válaszolhatok. Még a háttérsztorimat sem ismered. Anyám kentaur, apám meg zsiráf, így kib*szott hosszú nyakam van két rohadt szarvval, amik mindig beleakadnak a villanyoszlopba, amikor felmászok, hogy kiabáljak a postásnak. Hogy mit szoktam kiabálni azt nem mondhatom el, mert akkor engem csuknának le.
#4-es
Egy ilyen "fegyvernek látszó tárgyal" történő rablásért 15-20 évet fixen kapsz, nem 2-3 letöltendőt.
A "tárgyal" azt jelenti megbeszélést folytat. A "tárggyal" az meg azt jelenti, hogy eszközzel.
Úgyhogy helyesen: "fegyvernek látszó tárggyal".
Ebbe mondjuk én is bele akartam kötni :D De akkor írok mást:
Az a helyzet apukám, hogy nem Amerikában vagyunk. Itt túl gyér a törvénykezés, a rendőröknek sincs akkora joguk, mint pl. az amcsiknál. Sosem adnának 15-20 évet egy ilyenért főleg, ha büntetlen előéletű vagy. Még a gyilkosokra is rárónak max 40 évet, aztán jó magaviselet miatt 20 év után kiengedik. Vicc. Úgyhogy ez erős túlzás, amit írtál.
1. Elírtam, bocsánat
2. Ti nem olvastok btk-t?
A rablást nagyon komolyan mérik.
Az minősül rablásnak, ha fenyegetéssel, személy elleni erőszakkal szerzel meg valamilyen tárgyat vagy pénzt. Mondjuk futva kirántod a kezéből a táskáját, fegyver nélkül ez így 2-től 8 évig terjedő bűncselekmény, ha fegyvert is használsz, és mondjuk úgy rabolsz ki valamit,teszem azt egy boltot, 5-től 10 évig, jelentős érték és egyéb körülmények miatt akár 15 év.
Nyugodtan próbáld meg, majd meglátjuk mennyit kapsz. Egyébként meg google: rablás btk
Ugyanez lesz leírva, neaggódjál. Sok szerencsét. Mondjuk ennyi ésszel csodálkoznék ha sikerülne megtalálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!