Milyen súlyú becsületsértésért adnak letöltendő börtönt? Mit kell ehhez elkövetni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 13:33
1/24 anonim válasza:
Ezzel kizárt, hogy börtönbe kerüljél.
2/24 szántóvető válasza:
hát igen.olyan drága az élelmiszer hogy jobb bemenni a börtönbe.
3/24 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg pénzbüntetést kapott az illető, amit nem fizetett be és ezt változtatták letöltendőre?
2023. júl. 15. 18:50
4/24 anonim válasza:
Csinálsz egy kamu bolti rablást egy fegyvernek látszó tárggyal. Ha nem csuknak le egyből, akkor kapsz 2-3 év felfüggesztett, ezután újból megcsinálod és akkor már garantáltan csücsülsz. Ehhez nem feltétlenül kell bántanod bárkit is. De oda sétálhatsz egy rendőrhöz is pár gramm fűvel és megkérdezed, hogy kér e. Rengeteg opció van, ráadásul ezekhez nem szükséges emberek testi épségét kockáztatnod.
5/24 A kérdező kommentje:
Becsületsértésért kiosztott büntetésről van szó, embi. Rablásról szó sincs.
A körözések között láttam egy jól szituált csajt.
2023. júl. 23. 12:52
6/24 anonim válasza:
Akkor rakd fel egy haragosod a rosszlányokra. Szerintem az elég lesz.
7/24 A kérdező kommentje:
Szerintem senki nem érti miről beszélsz.
2023. júl. 24. 00:27
8/24 anonim válasza:
Csak te nem érted. Ezért simán beperelhet. Ha nem érted, a te bajod. Valahogy kerülj börtönbe azt kész. Ennél egyszerűbb dolog nincs, nem tudom mit töketlenkedsz.
9/24 A kérdező kommentje:
Kerülj te inkább.
2023. júl. 24. 00:47
10/24 anonim válasza:
Hát jobban jártam volna, ha nem válaszolok egy ilyen elmebeteg kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!