A cigányok próbálnak kedveskedni az idős nagyszüleimenk, már pénz is próbáltak kérni, a hazra fáj a foguk?
Vedd rá őket, hogy ajándékozzák nektek a házat, holtig tartó haszonélvezeti joggal, persze csak ha amúgy is ti volnátok az örökösök.
#10: Ha csak nem valami nagyon jól képzett kutya akkor megmérgezik. Idős nagyszülők biztos, hogy nem tudnának kezelni komolyabb kutyákat.
#11-nek:
Amint megmérgezték, magabiztosan lehet komolyabb eszközökkel is élni. Tudható hogy mire megy ki a játék.
Én persze pontosan tudom, de a kérdezőnek ez megfelelő eszköz a meggyőződéshez.
Én tudnám kezelni a helyzetet mert gyakorlatilag cigányok közt nőttem fel, de a kérdezőnek, szerintem, ez nem fog menni. Ha a nagyszülők óvása a cél, akkor mindenképp beszélni kell velük, hogy teljesen zárkózzanak el a cigókkal való kapcsolattól. Ha az a fajta amelyikre tippelek, akkor ez erőszakosságot fog kiváltani belőlük, ami felnyitja a nagyszülők szemét is.
Én az első konfrontálódást követően, hiába vagyok DK-s, hívnám a Magyar Gárdát.
Sárkány ellen sárkányfű, cigány ellen bőrfejű.
A kapcsolat általában kedveskedéssel kezdődik, aztán egy kis kölcsönt kérnek a gyereküknek karácsonyi ajándékra, amit persze nem adnak meg soha...és így tovább. Jogos az aggodalmad, mert nagyon sokan élnek nagyon jól ilyen trükkökkel.
Önkormányzatoknál osztogatnak segélyhívó telefont. Én beszélnék erről a képviselővel. Ez jó lenne akkor is, ha bármi más miatt segítségre van szükségük.
A másik az, hogy irassák rád, vagy a szüleidre a házat. Ld. 11
zlaci1-nek:
Sajnos ez "éles" helyzet, komoly veszélyforrással!
Nincs helye t'ketlenkedésnek, segélyhívóval való pepecselésnek, képviselővel való szórakozásnak, mert az idő ellene dogozik! Ha baj történik, akkor mire megy vele, ha arra hivatkozik hogy ő megpróbált cselekedni?!
Próbálkozni a kutyák szoktak! CSELEKEDNI kell!
És mivel a delikvensek "támadnak", és egy konfliktusban csak védekezve nem lehet győzni, ezért támadni kell.
Szerintem a fentiek teljesen logikusak, de szívesen meghallgatom, ha cáfolni tudod. ;)
Az egyetlen konfliktus-kerülő megoldás az átiratás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!