Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szexuális kapcsolat létesítése...

Szexuális kapcsolat létesítése esetén ha egy felnot és egy kiskorú létesít kapcsolatot A felnot felelőssége meggyőződni arról hogy 14 eletevet betoltotte a másik ? Mi történik ha 1 2 évet hazudik a kiskorú ez a felnot felelőssége?

Figyelt kérdés

Ha ilyen rizikós helyzet van el kéne kérni a kiskoru valamilyen dokumentumat? Ezt várja el a hatóság?

Vagy ha bebizonyosodik hogy a kiskorú hazudott akor nem történhet jogi probléma?

2023. júl. 13. 11:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Egyik haverom össze akar jönni egy csajjal aki meg 13 de a csaj azt mondja októberben 14 lesz

Meg nem találkoztak de nagyon jó barátok lettek online minden nap órákat beszélgetnek.

A csaj már feltekenykedik is hogy másoknak ne írjon másokkal ne találkozón csak vele foglalkozon haverom.

Én azt mondtam havernak októberig azért ne nagyon eroltese ezt mondjuk talizni lehet maximum smarolni kézfogás séta mehet vagy tévedek? Ennyi belefer ?

Csak mi van ha hazudik a csaj aztán nem október hanem január vagy márciusban tölti?

Értitek mi a baj csak bemondas alapján simán lehet hogy hazudik?

Mondtam neki legyen essze októberig csak kibirja valahogy úgy hogy nem.csajozik mással (mert a kiscsaj nagyon nem akarja)de ezzel a kiscsajal meg ne csináljon semmi olyat októberig hiába akarja a lány is.

Szülők tuti feljelentenek később ha nincs meg a határ.

2023. júl. 14. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!