Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tettetek volna a helyemben?

Mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Bementem egy üzletbe,ahol van felső szint. Ott én voltam fent egyedül. Hallottam ,hogy egy kisgyerek a lenti szinten hangosan mondja,hogy a bácsi fent lopja az árut. Feljött egy ott dolgozó,hogy miben segíthet. Kérdeztem tőle egy termékről,ő mondta,hogy nem tudja,mert a kolléga aki itt van szabadságon van. Vettem egy terméket de nem azt amit szerettem volna. Nem néztek át,hogy loptam-e. De nem voltak udvariasak. Többször voltam ott,de mindig bunkók szoktak lenni. Gondolom a kisgyerek azért mondta,hogy a bácsi lop,mert a főnökasszony felküldte a dolgozót,hogy menjen fel,mert én lopok és ezt a többi vásárló aki lent volt hallotta Nem mondtam nekik semmit de bosszant ez a viselkedés.
2023. júl. 8. 13:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ez nem olyan súlyú ügy, amivel foglalkozni kell. Nem vádoltak meg lopással. Még az is lehet, hogy a kisgyerek nem azt mondta, csak te félrehallottad. A vezető nem azért küldte fel az eladót, mert lopsz (mégis honnan vette volna), hanem hogy kiszolgáljon. Ha nem udvariasak, és ettől te rosszul érzed magad, nem jársz oda vásárolni. Ugye máskor is vannak önértékelési hiányosságaid?
2023. júl. 8. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!