Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A volt párom élettársának...

A volt párom élettársának milyen jogai lehetnek a közös gyermekünk felett?

Figyelt kérdés

Szituáció: Nem voltunk se házasok, se semmi hasonló. Megszületett a gyermek, majd egyéb okok miatt szétmentünk. Volt páromnak új élettársa van. Őt milyen jogok illetik meg? Elmehet érte teszem azt az óvodába, vagy elviheti orvoshoz?

Intézkedhet az ügyeiben?

Köszönöm szépen előre is.

2023. jún. 25. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Őt magát semmi papíron.
2023. jún. 25. 14:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Mibe egyeztetek meg a gyermekelhelyezésel kapcsolatban?

ha van ilyen határozat, az abban írtak az irányadóak.

Ha nincs ilyen - mielőbb rendezzétek!

gyámhivatal segít benne.....

De addig viszont pont annyi joga van, mint neked.

Ha indokolatlanul "elzárod" a gyerekétől, Ő ugyanúgy fordulhat a hatósághoz, mint Te.

2023. jún. 25. 16:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Azt nem feltétlenül értem miért feltételezi azt bárki is, hogy nekem ez peoblémát okoz. A gyerkőcnek két anyukája lesz és nem szeretnénk kihagyni semmiből sem a második anyukát. Ennyi.

2023. jún. 25. 18:49
 14/14 anonim ***** válasza:
61%

"Azt nem feltétlenül értem miért feltételezi azt bárki is, hogy nekem ez peoblémát okoz."

Mert akinek nincs "gondja", az nem tesz föl ilyen kérdéseket, és főként em itt a gyakorin....

Ide valamilyen szintű "segítségért" fordulnak az ide írogatók.

Hogy mit kapnak, az más kérdés.....

2023. jún. 26. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!