Meggyanusíthatnak lopással?
elzárás és nem börtön.
De nem. Nem kapsz semmit, csak máskor mutasd meg legalább a biztonsági őrnek.
Akkor lehetne gond ha a felvételen az lenne látható, ahogy BERAKOD a táskádba. És szólni sem vagy köteles, pusztán a félreértések elkerülése végett ajánlott. A lopást nekik kell bizonyítani, nem neked az ellenkezőjét.
Velem rábaxott egyszer az egyik biztonsági őr. Bevittem magammal négy üveg 3 decis Heineken-t a táskámban. A pénztáros meglátta, rögtön odaintette a biztonsági őrt, aki bevitt hátra, és mint később kiderült, eközben a boltvezető már hívta is a zsarukat. Szinte megszólalni sem volt lehetőségem, az őr terrorizálni kezdett, és kárörvendett hogy bevisznek a zsaruk. Időközben megérkeztek a rendőrök is, akiknek az őr már azt állította, hogy LÁTTA amikor elraktam a söröket. Én tagadtam a lopást, de hogy megszívassam az őrt amiért hazudott, egy lényeges tényt időlegesen elhallgattam. Bevittek az őrsre, ahol felvették az őrtől a jegyzőkönyvet, ezután következtem én. Kulturáltan jeleztem a nyomingernek, hogy a tőlem lefoglalt HÁROM DECIS Heinekent a SPAR NEM FORGALMAZZA, ezért kellett a Tom Marketben megvennem.
Hatóság félrevezetése + hamis vád bűntette = 8 hónap börtön, két évre felfüggesztve.
Megérdemelte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!