Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A prostitúció Magyarországon...

A prostitúció Magyarországon akor most legális? Létezik még mindig hogy büntetnek érte?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy cikket hogy heves megyében megbuntettek egy prostit tiltott prostitúció miatt ?

Én 2 hetente járok azért is érdekel a téma.

csak az adofizetest és az orvosi papírok hiánya miatt büntetnek prostikat vagy most mi a bűn?

2023. jún. 23. 15:42
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

#30 Mindig csak a kifogások... körülnéztél már a piacon? Felmérted a lehetőségeidet? Mitöbb: rágyúrhatsz a skilljeidre is. Tanulj meg jól szopni, legyél a legjobb a prosztata masszázsban, sőt, akár szűkebbre is varrathatod a segged! Csak elhatározás kérdése az egész! Sosem fogsz k.rválkodásból meggazdagodni, ha el sem kezded! Hát erre vágysz, nem?

"De ti nektek nőknek sokkal több lehetőség adott.es annyira nem rossz ."

Mi az a több lehetőség? A kurválkodás, és...? Az nektek is ott van.

"egy model csaj hozzamegy egy gazdag de ronda palihoz" - jaja, mert amikor ti azt mondjátok, hogy "a nők", akkor a huszon-egy-két éves 9-es, 10-es csajokat értitek alatta és nagyvonalúan figyelmenkívül hagyjátok a nők maradék 99,999999%-át. Akik nem model csajok és nem tudnak hozzámenni kőgazdag ronda faszikhoz - és valószínűleg nem is akarnak -, azoknak az élete, életnehézségei valahogy, valamiért elkerülik a figyelmeteket.

"Nem álom meló de egyszerű és nem tart semeddig.ez csak a másik szorakoztatasa ennyi olyan mint ha táncolnal neki vagy masszázst kernel.nem kell ebbe többet belelatni a prostiknak a szex az csak olyan mint nekünk egy munkanap."

Na, hát akkor hajrá, vágj bele! :) Én őszintén sok sikert, sok pénzt és magasan ívelő prostikarriert kívánok neked! :)

2023. jún. 23. 21:45
 32/34 anonim ***** válasza:

Azért az érdekelne kedves 29-es, hogy válasz-töröltetés kapcsán milyen jogon firtatod az élethez való jogomat, miközben én - veled szemben - vállaltam a megpróbáltatásokat és le is tettem valamit az asztalra.

Kit érdekelnek az üres tekintetű zombie only fans-modellek akik az önsajnálatuk áldozatai?!

2023. jún. 24. 16:36
 33/34 anonim ***** válasza:
32, Ezt biztos ide akartad írni?
2023. jún. 24. 16:44
 34/34 anonim ***** válasza:
#33 A szemed közé, teremtés koronája!
2023. jún. 26. 02:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!