A prostitúció Magyarországon akor most legális? Létezik még mindig hogy büntetnek érte?
Most olvastam egy cikket hogy heves megyében megbuntettek egy prostit tiltott prostitúció miatt ?
Én 2 hetente járok azért is érdekel a téma.
csak az adofizetest és az orvosi papírok hiánya miatt büntetnek prostikat vagy most mi a bűn?
19# soknak amúgy gyereke van aztán muszaly dolgozni .mikor csörög a telojuk aztán kinyomjak mindegyiknek latom a hatterkepet aztán sokaknak kisgyerek a kép.
Szerintem nem erőszakkal kényszerítik őket hanem egyszerűen nemtudnak máshogy megelni nincs szakmajuk nembirjak a gyári munkát nem bírnak korankellni .
Drogoznak .
Azt nemtudhatom hogy hányszor volt rokon .
Egyszer volt olyan hogy egy 25 ev koruli csajhoz mentem és ő nyitott ajtott és kérdezte hogy vele akarom e vagy a hugaval .
Pont akor jött ki a csaj sokkal jobban nézet ki mint a nővére.
De a nővérnel kellet fizetni
O mondta az árakat vele kellet targyalni a húga kis csöndes felénk volt.
Amúgy mikor kettesben már szexeltunk rakerdeztem van e 18 mert voltak ketelyeim.
Azt mondta igen pont annyi.
Ilyen 1 szer volt aztán eltuntek nem mentem a csajhoz pedig olcsó volt és iszonyat jó.
De ez ritka általában nincs már ilyesmi legalábbis ennyire durva hogy mással tárgyalók másnak fizetek ilyen ritka .
Az biztos hogy ebben hatalmas pénz van .nemtudom ebben vagy a drogbizniszben van több pénz.
Meg ugye az hogy ezeket a jobban szitualt prostikat visszik is külföldre Ausztriába sokan járnak.
Válogatott ügyfelkor mellet simán lennék prosti ha nő lennek.
Szét keresnem magam és még élveznem is.
Nem kéne strici tartanék gumilovedekes pisztolyt, gazspret és segelygombot.
"Szét keresnem magam és még élveznem is."
Ahogy azt te elképzeled......
"Nem kéne strici tartanék gumilovedekes pisztolyt, gazspret és segelygombot."
Mire elővehetnéd a mordályt, már be is törte a kuncsaft a fejed, te szerencsétlen....
A valóság más, mint a filmek.
"Szerintem nem erőszakkal kényszerítik őket hanem egyszerűen nemtudnak máshogy megelni nincs szakmajuk nembirjak a gyári munkát nem bírnak korankellni .
Drogoznak ."
Akinek büdös a munka, az így járt.
Elelveztetni talán csak 1 szer sikerült prostit hát hogy megjatszota e vagy semm nemtudom
De amúgy nem kell élvezni neki ez a munkája.szerintem elég ha kellemes érzés vagy ha nem fáj.
Mi se elvezuk a munkánkat sőt igazából kényszer.
A prosti munka szerintem olyan mint egy kötetlen home office ahol annyit keressel amennyit dolgozol vállalhatsz napi 3 ügyfelet is ha nem bírod.
És nem vagy helyhez kötve.
Nem úgy kell ezt nézni mint amikor a pároddal szexelsz itt ő élményt nyújt úgy hogy neki nem kell ezt élvezni. Ez inkább olyan mint a szórakoztató ipar .
Nem kell hozzá iskola nem kell hozzá eszköz. Csak egy hely és hogy kinézel valahogy szerintem nem rossz .
Most inkább 12 óra aksi gyár vedoruhaban ?
Vagy napi 3 pasi úgy hogy valogathatsz is pl 50 felett nem romát külföldit nem .dagit nem .
Sokan kiirjak ezzeket
#28 Az élvezeti része erre volt reflektálás:
"Szét keresnem magam és még élveznem is."
Ami azt illeti, nekem nem volt büdös a tanulás és most van egy rohadt jól fizető szakmám, szóval inkább ezt választom, mint az akkumulátor gyárat, vagy hogy vadidegenek mártsák belém a... De nekem az is rendben van, ha valakinek az akkugyár vagy a prostituálódás kell.
Amivel bajom van, az az, hogy a fickók a k.rválkodást valami álommelónak vízionálják és gyűlölik a nőket azért, mert nekik ez egy pénzkereseti lehetőség. Két ponton hibádzik ez:
1. Nem álommeló.
2. A csávók előtt is ott van a lehetőség, hogy kurválkodjanak. Te is felajánlhatod a farkad gazdag, vén mamáknak, vagy tarthatod a segged és a szád gazdag fickóknak. Nem irigykedni kell, ha ebből akarsz meggazdagodni, hanem menj és csináljad! Te is kereshetsz 'könnyű' munkával sok pénzt! És még élveznéd is, ugye?
29# keresshetnem a töredékét annak amit egy nő és még heterokent kellene szexelni a saját nememel nem lenne jó biznisz.talan csillagászati összegért megtennem de annyit senki nem fizetne érte.
Mamikal meg simán de ahhoz meg nem vagyok elég jóképű.
27 vagyok ha van 70 feletti gazdag nagyi itt jelentkezen. 😃
De ti nektek nőknek sokkal több lehetőség adott.es annyira nem rossz .
Most amikor egy model csaj hozzamegy egy gazdag de ronda palihoz az is kur.valkodas csak ő neki van essze és 1 pasinak lesz a prostija nem 100 .
Nem álom meló de egyszerű és nem tart semeddig.ez csak a másik szorakoztatasa ennyi olyan mint ha táncolnal neki vagy masszázst kernel.nem kell ebbe többet belelatni a prostiknak a szex az csak olyan mint nekünk egy munkanap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!