Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A prostitúció Magyarországon...

A prostitúció Magyarországon akor most legális? Létezik még mindig hogy büntetnek érte?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy cikket hogy heves megyében megbuntettek egy prostit tiltott prostitúció miatt ?

Én 2 hetente járok azért is érdekel a téma.

csak az adofizetest és az orvosi papírok hiánya miatt büntetnek prostikat vagy most mi a bűn?

2023. jún. 23. 15:42
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Azért a többség ovszerel csinálja meg a roma csajok is .

Gumi nélkül tényleg csak a melyszegenysegbol jött csajok engedik .

Gumiban csak nem fertőz

2023. jún. 23. 16:20
 12/34 anonim ***** válasza:

"akinek van lakása ott csináljuk."

Ha a lakás valóban az övé, akkor ott csinálni nem törvénytelen.

A türelmi zónát az önkormányzatok jelölik ki állandó vagy ideiglenes jelleggel.

Na most kis hazánkban az önkorik mai napig nem voltak képesek kijelölni a türelmi zónákat, annak ellenére, hogy törvény kötelezi őket erre.

Így marad a kiskapu: Saját ingatlanban vagy az ügyfél ingatlanán.

Aminek az a veszélye, hogy azt egyéb jogszabályok (pl. társasházakról szóló tv.) akadályozhatják, melynek polgári jogi jogkövetkezménye lehet...

2023. jún. 23. 16:20
 13/34 A kérdező kommentje:

12# nekem sokszor panaszkodnak az idősebb prostik akik egy helyben vannak hogy nyugdíjasoknak ez a fajta tevékenység nagyon nem tetszik szóvá teszik közös kepviselonek néha rendőrt is hívnak.

Volt hogy megbuntettek .

40 feletti de rendes prosti

Aztán vannak a fullos 18 25 éves kategória ok varosrol városra járnak napokra vesznek ki albit ok nem problemaznak ezzen ,viszont veszélyes atveros lehuzosok is vannak közöttük.

És igen a romák között van akit futatnak. voltam olyan családnál futottak a csajokat szerintem persze elvileg 18 felettiek voltak a lanyok (remelem😃 ).pénzt se nekik kellet adni hanem a rokonoknak a csajt csak odakuldtek.

Üzletileg rendesek voltak olcsó volt fiatal és szép de tuti lanykereskedok.

A lányokon meg full látszott hogy Szabolcs szegény térségeibol valók.

Szóval full vegyes a kep vannak ilyen prostik és olyanok oké valakit meg kell büntetni van akit nem

2023. jún. 23. 16:34
 14/34 anonim ***** válasza:

"pénzt se nekik kellet adni hanem a rokonoknak a csajt csak odakuldtek."

Na ez viszont már bűncselekmény (kerítés).

2023. jún. 23. 16:40
 15/34 anonim ***** válasza:

"Ha nem a türelmi zónában űzi valaki, akkor szabálysértés (tiltott kéjelgés)."

Ezt azzal kiegészíteném, hogy ez csak közterületre vonatkozik.

Ezen kívül magánterületen is legálisan űzheti bárki.

2023. jún. 23. 16:49
 16/34 A kérdező kommentje:

Sok mindent láttam már.

Van aki igényesen lanykereskedo szóval van ahol a csajokon nem látszik hogy szegények jól vannak tartva szerintem x szazalekot kapnak 3 Audi a ház előtt

Igényes lakás fürdő stb .

Aztán van aki lanykereskedo es lepukant lakásban tartja a csajokat látszik a lányokon hogy tőlük mindent beszednek.

És amúgy piszok olcsók a fenti kategóriához hasonlítva fele ár.

2023. jún. 23. 16:49
 17/34 anonim ***** válasza:
47%

#13 "pénzt se nekik kellet adni hanem a rokonoknak a csajt csak odakuldtek."

Uhh, és szegény csajt így is megdugtad? Ha csávó lennék és k.rvázni járnék, tutira nem csinálnám olyannal, aki nem önszántából űzi az ipart. Ez konkrétan felér a nemierőszakkal.

2023. jún. 23. 16:52
 18/34 A kérdező kommentje:

17# önként csinálta csak tudod olyan dugj meg lefekszem ramfekudhetsz stílusban.

De erdekes Mert volt olyan csaj is aki lelkes is volt úgy lovagolt és alig lehetett 18

Aki kezdő az szerintem meg lelkes aztán csökken a kedv .

De érdekes magyar csajok strici nélkül is dolgoznak.fiatalok is.

Roma lannyok ritkán.

Amúgy annyi mindent hallottam az évek alatt.

Volt hogy buliba hívtak a csajt leitattak bódító szerrel szexeltek vele osszevertek elvettek a pénzt.

Aztán másnap újra fogadott ügyfeleket akor mentem aztán elmeselte a sztorit tiszta kék lila volt úgyhogy elhittem.

Rengeteg sztorit lehet hallani

2023. jún. 23. 17:02
 19/34 anonim ***** válasza:
#18 Persze. Azt vágod, hogy akit futtatnak, az úgy csinálja "önként", hogy rá van kényszerítve, ugye?
2023. jún. 23. 17:07
 20/34 anonim ***** válasza:
12. Te nagyon nem értesz valamit (nem vagy egyedül!). "Így marad a kiskapu: Saját ingatlanban vagy az ügyfél ingatlanán." Ennek semmi értelme. Nem az a kérdés, hogy hol töcskölnek, hanem hol történik a felajánlkozás.
2023. jún. 23. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!