Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyen esetben járható út az...

Ilyen esetben járható út az azonnali felmondás?

Figyelt kérdés
110kmre szeretnék költözni onnan ahol most élek. A munkahelyemre onnan nincs céges járat nekem nincs jogosítványom. Mivel hogy nincsenek ott ismerőseim kezdetben munkásszállón élnék tehát amint odamegyek már ott is kéne maradnom mert munkába kell állnom még semmi sem biztos hogy sikerül ebből ezért addig nem szeretnék itt felmondani. Hogyan kéne csinálnom? Vagy ez indok az azonnalihoz?

2023. jún. 17. 14:14
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, hogy mennyire fontos pozícióban vagy a jelenlegi munkahelyeden. Ha nehéz téged pótolni, akkor le kell dolgoznod a 30 nap felmondási időt, máskülönben általában közös megegyezéssel szokás felmondani. A közös megegyezésben pedig pontosan az szerepel, amiben közösen megegyeztek. Pl. anno én így 3 havi munkabért megkaptam, annak feltételében, hogy ne teregessem ki a szennyest. Még így is a cég járt jól.
2023. jún. 17. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!