Mikor kapom meg a fennmaradó munkanélküli összeget?
Figyelt kérdés
05.22 től munkanélkülin voltam, 06.07ig határozatlan munkaszerződésem lett! 05. Környékén kaptam egy utalást, és beadtam egy igénylést, hogy a maradék összeg 80%at igénylem! Vissza is kaptam, hogy elfogadták, és elrendeli a kifizetést! Ezt az összeget várhatóan mikor kapom meg?2023. jún. 14. 16:29
1/3 anonim válasza:
Nekem anno ìgy volt h febr.1 bejelentkeztem,április végéog járt volna de találtam melót febr 20-n. A fenn maradó 80%t akkor fizették ki ja akk9r ia még dolfoztam mielött lejárt volna
2/3 anonim válasza:
Ne legyél türelmetlen, én konkrétan a határidő utolsó napján délután 4kor kaptam meg. :D Ha jól emlékszem, egy hónapjuk van utalni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!