Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Semmilyen módon nincs erre...

Semmilyen módon nincs erre lehetőség?

Figyelt kérdés
Szkizofrénia az alapbetegségem, szedek gyógyszereket. Dániában érzem magam a legjobban, olyan mintha otthon lennék, van -e hivatalos módja annak hogy ott vegyek igénybe pszichiátriai ellátást, akkor egy jó ideig ott lehetnék kint békében, nyugalomban. Igaz nem tudom a nyelvet de van fordító. Itt nem akarok kórházi kezelést
2023. jún. 13. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerezz állampolgárságot
2023. jún. 13. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ehhez állampolgárság, elég ha ott élsz és ott van egészségbiztosításod. A hivatalos módja, hogy odaköltözöl és munkát vállalsz, vagy egyéb jogcímen egészségbiztosítási jogviszonyt szerzel.
2023. jún. 13. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy ottani eü. ellátást igénybe vegyél vagy biztosításod kell legyen, vagy rengeteg pénzed a magánra.

"Igaz nem tudom a nyelvet de van fordító."

Akkor semmilyen pszichológiai vagy pszichiátriai dolog nem fog működni, mivel abban a szóhasználat és más nyelvi dolgok is egy csomót számítanak.

2023. jún. 14. 08:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!