Javaslom inkább kihívni a rendőröket, ha van vizsgája a reptetőnek a drónra, és eseti légteret is kért, ugyanis lakott területen belül ez kötelező amennyiben komolyabb kamerás drónról van szó, akkor szabályos, ezt majd a rendőrök kiderítik. Lelőni én semmiképp nem lőném le, a légtér nem az enyém. :)
2023. jún. 16. 20:54
42/55 anonim válasza:
30. vagyok. Sem önértékelési, sem pedig érvelési probléma nincs itt! A hülye (troll?) le akarja lőni a drónt, és erre buzdít. Bűncselekményre buzdít! Szerintetek ez normális és nekem vannak önértékelési problémáim? Tényleg elég gáz ez az ország már.... Nem érdekel, lője le a drónt, aztán majd meglátja kinek lesz igaza.
2023. jún. 16. 21:02
43/55 anonim válasza:
#42, az nem volt egyértelmű, hogy a lelövésre bíztatókkal van bajod (mint nekem is), vagy te vagy az, aki szerint simán le lehet lőni, mert méter meg nincs joguk meg nem mer érte jönni...
2023. jún. 16. 21:26
44/55 anonim válasza:
"az nem volt egyértelmű, hogy"
Az nem az én bajom ha funkcionális analfabéták vagyok. Itt elmegy, mert sok ilyen van. Az élet más területén lesz ezzel bajotok.
2023. jún. 16. 21:31
45/55 anonim válasza:
#41: „...ezt majd a rendőrök kiderítik”
Tényleg? És mit derítenek ki a zsaruk ha Gipsz Jakab kihívja a rendőröket mert látott egy drónt a háza előtt/fölött? Annyit tudnak lecsekkolni hogy volt-e rá kérve reptetési engedély az adott időpontban. Ha meg nem volt, akkor így járt Gipsz Jakab, majd biztos ráállítják a kedvéért a titkosszolgálatokat az "ügyre" 😂
2023. jún. 16. 22:51
46/55 anonim válasza:
42-eske, az önértékelési problémáid a legkevesebb, de úgy látszik hogy valamiféle paranoiás meggyőződés is eluralkodott rajtad. Átfutottam a hozzászólásokat de sehol nem olvastam bűncselekményre buzdítást azoktól akik a drón leszedése mellett vannak.
2023. jún. 16. 23:29
47/55 anonim válasza:
45-ös. És az nem elég? Ha nem volt engedélye, akkor a reptető úgyis a közelben van és megtalálják azért nem egy megyét kell érte átfésülni, ugye megkülönböztető ruha(legtöbbször egy egyszerű láthatósági mellény) is van a reptetőn, amit nem olyan nehéz azért meglátni. Ha meg volt, akkor nem tesznek úgyse semmit. De tényleg úgy tűnik, hogs ez alatt a kérdés alatt mindebki csak vitatkozni akar. Jogilag a légtér nem az övé, a drón sem az övé, lakott területről van szó, ennyit tudunk. Aztán vagy intézkednek a rendőrök vagy nem.
2023. jún. 17. 13:55
48/55 anonim válasza:
46-os: akkor funkcionális analfabéta vagy!
Részemről ügy lezárva!
Nem lőttök le semmit, lefotózzádok/videózzátok, rendőrségen feljelentést tesztek. Ennyi dolgodok van egy drónnal semmi több!
Mondom ezt profi drónosként.
Ha nem tetszik a rendszer, akkor el lehet menni jobbra, vagy balra a büdös phitschábha!
2023. jún. 17. 14:00
49/55 anonim válasza:
Nincsenek itt funkcionális analfabéták, egyszerűen nem tetszik ha eltérő véleménybe ütközöl.
Egyébként, ha már felhoztad a témát, a vesszőket nem mindig használtad megfelelően, pedig az fontos, mert megváltozhat tőlük a mondat értelme.
2023. jún. 18. 02:07
50/55 anonim válasza:
"nem tetszik ha eltérő véleménybe ütközöl"
A törvény nem vélemény. Azt be kell tartani, akármi is a véleménye róla bárkinek is. Kiváncsi vagyok a véleményére, ha a kezében lesz a sárga csekk a bűntetéssel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!