Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha berepul egy dron a telkem...

Ha berepul egy dron a telkem fole lelohetem legpuskaval ? Hány m ig enyém a légtér a telkem felett?

Figyelt kérdés

2023. jún. 11. 12:16
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
88%
Azt amúgy miből tudod, hogy rögzít-e bármit? Amúgy halkan megjegyzem, hogy ha az én drónomat lőnéd le, valószínűleg elásnálak utána. Mindkettő pont ugyanannyira jogszerű.
2023. jún. 11. 14:48
 12/55 anonim ***** válasza:
82%
Mi van akkor, ha jogszerűen repült a telked fölé, és jogszerűen készít felvételt? Az önkormányzatoknál mostanság eléggé bevett gyakorlat, hogy drónnal mérik fel az ingatlanokat, hogy nem-e történt illegális építkezés. Különben is nem lőhetsz a levegőbe még egy szabályosan birtokolt légpuskával sem, jogszabály előírja, hogy csak a saját telkeden használhatod, és úgy, hogy a lövedék semmiképp se hagyhatja el a telekhatárt, nehogy sérülést okozzon.
2023. jún. 11. 15:10
 13/55 anonim ***** válasza:
11%
#8 akkor csak az okoskodás megy?
2023. jún. 11. 15:30
 14/55 anonim ***** válasza:
78%
#12 azoknak nyilván engedélye is van felvételre is. Én értelemszerűen arról beszélek, hogy Pistike a kamerájával kukkolja a szomszéd nénit aki bikiniben napozik.
2023. jún. 11. 15:31
 15/55 anonim ***** válasza:
64%

" leszavazók kicsit jobban elmélyülhetnének a témában."

És mégis melyik részéről gondoltad azt, hogy feljogosít téged egy drón lelövésére, ha az felvételt készít?

2023. jún. 11. 15:53
 16/55 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel tényleg simán lehetne küldeni egy nudista strand fölé és nezelodni mert úgyse lohetik le .

És simán eltud bújni az ember valami búvóhelyen sose tudják meg hol van

2023. jún. 11. 15:58
 17/55 anonim ***** válasza:
50%
A pihenéshez való jogomat evidens módon zavarja egy kukkoló drón, ha ott zümmög fölöttem és kamerázza pld. a csajomat. Nyílván nem fogok nyomozni hogy kié-mié, hanem leszedem és összetöröm, így a tulaja majd megtanulja hogy ne reptesse a szaros kütyüjét mások ingatlanja fölött.
2023. jún. 11. 16:03
 18/55 anonim ***** válasza:
70%

"Ennyi erővel tényleg simán lehetne küldeni egy nudista strand fölé és nezelodni mert úgyse lohetik le ."

Te most komolyan azt képzeled, hogy ez a két lehetőség létezik? Valamit vagy szabad, vagy szabadon lehet rá lődözni?

2023. jún. 11. 16:35
 19/55 anonim ***** válasza:
25%
#15 akkor azt se tudod mire reagálsz, mert én azt írtam, hogy nem lőhetik le.
2023. jún. 11. 17:03
 20/55 anonim ***** válasza:
65%
Bocs, most látom, hogy a Politika rovatban vagyunk, akkor már értem az érvek nélküli leszavazásokat, meg hogy arra válaszol valaki, amit el sem olvasott :D Én kérek elnézést.
2023. jún. 11. 17:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!