Hol tudok panasszal élni oktatási intézménnyel szemben? Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok?
Hali!
Nem világi probléma, de őszintén úgy vagyok vele, hogy ha én sz*pok, akkor sz*pjanak ők is legalább az eljárással.
Röviden a problémám, hogy a vizsgáimat nem szervezték le normálisan, ki sem írták őket, nem kaptam időben semmi anyagot, holott kötelességük lett volna a vizsga előtt egy hónappal legalább tájékoztatást küldeni nekik, azonban csak ígérgetést kaptam, meg a vizsga előtt pár nappal a tételsort, meg egy bocs megcsúsztunkot.
Mindenhova ki van plakátolva a suliban, hogy mindenkinek joga van a normális oktatáshoz, ehhez képest nem biztosítják ezt..
Hol tudok panasszal élni az intézmény felé?
Abban egyet kell értsünk, hogy a magyar oktatás úgy szar, ahogy van. Mindezt az dónkból.
Abban viszont nem fogunk egyetérteni veled, hogy a lusta trógereknek kuss a neve.
Hány órán vettél részt a MI pénzünkből? Hidd el, elég sok büdös tróger szardarabot láttam már megbukni ahhoz, hogy őszinte legyen a kérdésem.
Egyéb körülmény miatt köteles vagyok osztályozóvizsgát tenni.
Ami meg a döntést illeti, tanköteles vagyok még, tehát nem én döntöttem így.
Azonban te vagy túl keveset jártál iskolába, vagy túl sokat, de valami nem okés veled:)
Egyen sem vettem részt a pénzeteken, ezért kell vizsgáznom:)
Lustának meg messze nem mondanám magam, dolgozok és másik szakmát is tanulok magántanulóság mellett
Hja, ha te szobafestést mázolást vállalsz ISKOLA helyett, az a te dolgod.
Áldásomat adom a bukásodra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!