Az illegális, ha fizetek egy 14 éves lánynak, hogy tekintsen barátjának? Semmi digidugi, semmi csók, csak ölelések, kézfogások és hasonlók?
Figyelt kérdés
35 éves úriember vagyok, és nagyon szép lány.2023. jún. 1. 10:36
11/18 anonim válasza:
Es egyaltalan felfogtad, hogy nem vicces amit csinalsz?
12/18 anonim válasza:
Bárki is az a lány, akárhány éves, ha ő nem szeretné nem tehetsz semmit. Márpedig nem szeretné, ebben egészen biztos vagyok. Hagyd békén!
13/18 anonim válasza:
Természetesen semmi illegális nincs benne.
Ha beleegyezik, egészségetekre.
14/18 anonim válasza:
Sőt, jogilag a digidugi, csók is mehet.
15/18 anonim válasza:
Eléggé elborzasztó azt látni, hogy mennyire ítélkezik mindenki, mennyire fontosnak tartja hirdetni a saját igazát, ha annyira fontos lenne segíteni a másiknak, nem az ítélkezés kontextusában történne meg ez a folyamat. Senki nem azt nézi, hogy milyen lehet egy helyzet egyéni megítélése, mert minden helyzet ilyen, hanem azt, hogy mit hallottunk, ezért minden helyzetre ugyanazt reagáljuk, ugyanazt a címkét ragasztjuk. Mind a két fél el van helyezve egy skatulyába, az egyik a predátor, a másik a predátor áldozata, aki nem képes önálló döntéseket hozni. A saját példámból számba véve, 15 évesen én is traumatizálva lettem volna, ha a tanárnő kezdeményez nálam, nyilván, mikor tetszett egyébként is. Rengeteg olyan dolog van a világon, amellyel kollektívan nem ártunk másnak, de a modern ember így gondolja, a valóságban meg elmegy ezek mellett a dolgok mellett, de a neten értelmet nyer a véleménye. A vágyak nagyon összetettek, ebben a racionális világban minden bűn, ami nem a szalagon gyártott útvonalon halad, ezt jól tükrözi a mostani hegymászós példánál jelen lévő általános reakció, elfogadóak vagyunk, nagyon. Régen valahogy mindenki a saját életét építette, ma mindenki helyett is tudjuk mit kellene tennie.
16/18 anonim válasza:
Nem törvénytelen, de erőteljesen elgondolkodtató...
A saját korosztályodban nem találsz nőt ugyanerre a célra?
Ha tényleg úgy van, ahogy mondod, tehát valóban úriember vagy és semmi EGYEBET nem akarsz, csak - úgymond - barátkozni, akkor még fizetned se kellene egy életkorban hozzád illő nőnek.
17/18 anonim válasza:
Jogilag meg is dughatod, ha ő is beleegyezik - mondjuk ez minden nővel így van.
Csak anyu - apu ne tudja meg, hogy a lányukkal milyen jó barátok vagytok! Különben könnyen találkozhatsz apuci dühével!😂😂
Ha már a tinimuffokra buksz, akkor inkább legyen minimum 17. Az már úgy határeset.
18/18 anonim válasza:
Nem illegális.
Kérdezd meg,aztán ird majd meg hogy mit mondott rá,érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!