Az illegális, ha fizetek egy 14 éves lánynak, hogy tekintsen barátjának? Semmi digidugi, semmi csók, csak ölelések, kézfogások és hasonlók?
Figyelt kérdés
35 éves úriember vagyok, és nagyon szép lány.2023. jún. 1. 10:36
3/18 anonim válasza:
mik ezek a pedo kérdések mostanában ? ezeket tuti mind egy ember írja ki.
4/18 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg érdekel.
2023. jún. 1. 11:17
5/18 anonim válasza:
Amúgy tényleg nem normális,de szerintem sajnos nem illegális...remélem nincs igazam
6/18 anonim válasza:
Sürgősen keress fel egy pszichológust! Még ha nem is illegális, akkor se normális. Amúgy attól függ a lány hogyan éli meg. Ha barátságnak, baráti ölelésnek az teljesen rendben van. Ha viszont szexuális dolognak az nincs és mész a sittre. Nem pedofília miatt, hanem szexuális zaklatás miatt, amit felnőttek ellen is el lehet követni kortól függetlenül.
8/18 anonim válasza:
Kerdezo, qrvara nem vicces amit csinalsz.
USA-ban ha ilyet irsz, mar itt se lennel…
9/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beteg. Mutatnék képet róla, és meglátnátok, hogy bármit megtennétek érte.
2023. jún. 1. 12:46
10/18 anonim válasza:
Aha, mutathatsz akar kepet, ugysem te vagy rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!