Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a pedofília egy betegség...

Ha a pedofília egy betegség akor miért van ennyire kriminalizalva ?Az a pedofil aki nem bántott senkit csak képeket videókat nézett valóban bortonbuntetest érdemel?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk kicsit igazságtalanok olyan állapotban lévő emberekkel szemben akik nem tehetnek róla hogy azok amik ?

A tettlegeseg nyilván jogosan büntetendő.vagy aki hasznot szerez ebből de aki csak képeket és videókat tekint meg az valóban bűnös?

2023. máj. 31. 14:49
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
100%

Bennem maradt még egy érdekes kérdés, amit DK-s tett fel: "Kíváncsi lennék hogy TE mit reagálnál? Csajozni mentél volna szórakozó-helyre, egy kis-csajnak nagyon bejöttél volna, és rád tapad, alig várja hogy rámássz. És tisztán látod hogy LEGFFELJEBB 12. De biológiailag érett."

Amikor viszem a kölköket az iskolába, én is megfordulok a jól fejlett 13-14 éves lányok után, és én is elgondolkodtam már, tudnék-e nemet mondani ha egy ilyen lány rám mászna. Főleg, hogy engem is izgat az a felállás, ahol rajong engem egy kis naiv, tüzes, érintetlen lány.

Ugyanakkor azt is tapasztalom, hogy amikor nem 40 m-ről látom őket, hanem kicsit közelebb jönnek, szinte mindig átlátszik a dekoltált top és a smink mögül az a tipikus gyerek tekintet. Ha még tovább nézem a viselkedésüket, amilyen témákról beszélnek, ahogy a barátnők fogják egymás kezét, meg szorongatják a plüsseiket, szinte mindig kiüt, hogy belül mennyire gyerekek még.

Ott van pl a sógornőm nagylánya. Kb 12 éves, csini, van pasija, bögyös, meg minden. Amikor belép az ajtón, mindig kicsit flegma, "csajos", aztán amikor odajön hozzám mesélni, mindig kibújik belőle ugyanaz a kislány, aki megmutatja nekem a cicás rajzait, és vihorászik a hülye barátnős béna sztorikon, amikre úgy teszek, mintha vicces lenne. Látom a pattanásos arcát, a bizonytalan, sérülékeny viselkedését, az őszinte boldogságot, amikor megölelem. Lehet, hogy már nőtt melle, meg tombolnak a hormonjai, de ő még ugyanaz a kislány, aki tavalyelőtt.

Szóval biztosan vannak kivételek, akik mondjuk 13 évesen már teljesen felnőttesen gondolnak a szexre, de szerintem a többségük inkább csak játssza a felnőttet. Az, hogy mondjuk elcsábítanak egy 30-as pasit leginkább saját maguknak bizonyítás, hogy ők nem hülye pisis kisfiúkkal, hanem igazi felnőtt férfiakkal kavarnak, hiszen ők maguk is felnőttek. Aztán lehet, hogy az a lány majd egyszer rádöbben arra, hogy dehogy volt ő felnőtt, csak egy hülye kiskamasz volt, aki nem tudta, hogy létezik efebofília, meg hasonlók.

2023. jún. 5. 09:45
 62/68 A kérdező kommentje:

60# igen jo lenne ha létezne egy mesterséges intelligencia ami hozzá fér a géped kereseseihez és a chetekhez és össze alit rólad a személyiségi profilt és abból ki lehetne szűrni az összes pedofilt pszichopatat vagy akármilyen rossz személyiségi jegyet.

És nem levadaszni kéne ezeket az embereket.

Tudom egyesek összegyűjtenek őket és a Dunába lőnek.

De az ellenállást fog szülni ilyen esetben enis harcolnek inkább.

másik meg hogy normális családból is születhet pedofil akor a fiad is bántanad .

Hanem akor egy normális kezelést kéne kapniuk tabu mentesen és gyerek kortól.mert ez nem felnot korban alakul ki .

Kezelés kéne az olyan bűnözőknek akik mentálisan nem egészségesek nem szimpla elzaras.

Társadalomnak is jó ha tegyük fel 14 évesen kiderul hogy valaki pedofil kezelik és full normális életet él adót termel .

Ellenben ha nem akor börtönből börtönbe járkálhat nem termel adót és még el is kell tartani.

2023. jún. 5. 09:55
 63/68 anonim ***** válasza:

"Kezelés kéne az olyan bűnözőknek akik mentálisan nem egészségesek nem szimpla elzaras."

Szerintem ezt szét kell választani kétfelé. Az, hogy vannak ilyen hajlamaid, az nem büntetendő. Lehetsz agresszív, lobbanékony ember, azt nem bünteti senki, ameddig nem bántasz másokat. Ami büntethető, az a cselekvés.

Amiben sajnálom az ilyen embereket, hogy ezt a vágyukat nem lehet legálisan kielégíteni. Ez szomorú, de van ilyen, szerintem ez nem a világ vége azért.

2023. jún. 5. 10:09
 64/68 A kérdező kommentje:

Ki lehet pl Vannak gyerek méretű szilikon szexbabak nem törvénytelen gyerek hasomassal csinálni. Vagy beirja a keresőbe hogy pl 8 éves lányok bikini és darknetre se kell belépni annyi gyerek modell van és ilyet nyugodtan nézhet hissz rendes neten van ilyet még le is tölthet.

Csak az a baj hogy ha lehetőség adódik nem fogja visszautasitani és akor megint ott a probléma.

Én abban látom az erkölcsi gondot hogy ezzek szerint van aki genetikailag bűnöző kategória. hogy már mikor megszuletett akor eldolt hogy ő nemfogja tudni betartani a szabályokat és ez a probléma.

Innentől kezdve meg hülyeség ugyan úgy nézni az embereket mert nem mindenki indul tiszta lappal akor se ha egészséges a családja.

És itt bukik meg az egész napjaink igazságszolgáltatása.

2023. jún. 5. 10:24
 65/68 anonim ***** válasza:
100%

Miért bukna meg az igazságszolgáltatás? Szerintem ott van a félreértés, hogy azt hiszed, a börtönbüntetésnek az a célja, hogy téged jól megbüntessen a tettedért. Ha így nézzük, valóban nem fair az, hogy ugyanúgy büntetjük azt, aki veleszületett hátrányból indul.

A valóságban a börtönbüntetés elsődleges célja az, hogy a kártékony egyéneket eszigetelje a többiektől, illetve, hogy valamilyen szinten elrettentse a többieket a további bűnök elkövetésétől. A cél a társadalom védelme, nem a megtorlás. Nem a pedofilt kell szénné gyalázni, hanem a kisgyerekeket megvédeni.

2023. jún. 5. 10:34
 66/68 A kérdező kommentje:

65 # csak sokszor ez nem érződik.

Meg erre hogy a társadalom védelme a cél sok mindent rá lehet fogni .

Ha most pl találnak nálad 3 pedo képet. Kapsz tegyük fel 1 év felfüggesztettett de felraknak arra a listára ami megbelyegez .

De ha tegyük fel játszótéren van az illető ahol nemtudjak a nevét ugyan úgy tud kisgyerekeket molesztalni.vagy elmegy egy másik városba ki fogja használni azt a listát?? Semmivel nem segíti a védelmet

Ellenben tönkre teszi a pedofil életet mert élete végéig zaklatni fogják bizonyos egyenek

2023. jún. 5. 10:45
 67/68 DK-s ***** válasza:
49%

#61-nek:

Lehet hogy ez most nagyon bunkón fog hangzani, de komolyan így gondolom:

Ha egyszer már dug, és ezt igen valószínű hogy rendszeresen teszi, akkor nem tökmindegy hogy épp egy korabeli, vagy egy húszassal idősebb van rajta?!

Hidd el, hogy eddig az összesnek csak egy "strigula" voltam, és én is eleve így mentem bele a dologba! Miért hiszed ennek a korosztálynak az általunk elemzett részét, naiv gyereknek? Lehet hogy az élet nagyon sok területén gyerekek, de szexualitás tekintetében pontosan tudják hogy mit akarnak, és ami meglepő lehet, sokkal gátlástalanabbak mint az idősebbek!

Nem kell sokat xarozni sem előtte, sem utána.

Nyugodtan hidd el, hogy a legtöbbjének annyit jelent, hogy "ez is meg volt".

2023. jún. 5. 20:45
 68/68 A kérdező kommentje:

Sokkal jobban ki vannak éhezve meg nem válogatnak nem úgy mint később.

Később már nem dugnak akárkivel aki nyomul rájuk de ilyen 13 éves korosztaly arra vágyik hogy igenis vigye hátra a bokorba vagy a WC re a fiú vagy pasi és csinálja.

17 18 évesen már sokkal többet számít a pénz és hogy milye van a pasinak meg hogy mit dolgozik stb

2023. jún. 5. 21:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!