Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a pedofília egy betegség...

Ha a pedofília egy betegség akor miért van ennyire kriminalizalva ?Az a pedofil aki nem bántott senkit csak képeket videókat nézett valóban bortonbuntetest érdemel?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk kicsit igazságtalanok olyan állapotban lévő emberekkel szemben akik nem tehetnek róla hogy azok amik ?

A tettlegeseg nyilván jogosan büntetendő.vagy aki hasznot szerez ebből de aki csak képeket és videókat tekint meg az valóban bűnös?

2023. máj. 31. 14:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:

Ha ilyen van enis mennek veled 😀

Mondjuk személy szerint a muszlimok közé is simán mennek gondolj bele ott előre hazasodsz

Már gyermekkorban feleségül adják a lányokat igaz nem haljak el addig ameg testileg nem éret a nő. Mert belehalna.

Ott nincs olyan hogy pedofilia mert ez full törvényes sőt szokás

Mohamed próféta a korán szerint is együtt halt 9 éves feleségel.

Ez milyen már.

És aztán tiéd a nő nem kell aggódni hogy elhagy nem kell nézegetni kivel mit csinál. Ha megcsal megkovezik és a pasit is

Gondolj bele micsoda jó világ lenne férfiként muszlimnak lenni teljesen apajogu társadalom.

Én sokat gondolkodok fel kéne venni azt a vallást de istenben meg nem hiszek szóval csak a férfi + jogok miatt de az meg milyen lenne már.

2023. jún. 3. 23:51
 52/68 A kérdező kommentje:

Meg ha jobban belegondolunk itt nálunk se volt ez bűn talán már 100 éve se főleg nem akor ha utána nőül vette az illető férfi a lányt.

Erre kitaláljak ezt a full szabályozást korhatarokat állítanak fel és meg 1000 milliónyi hülye szabályt

Én nem hiszem hogy életünk minden percét leszabalyozva kéne élnünk és ezt nem a pedofiliara értem hanem úgy mindenre.

2023. jún. 4. 00:04
 53/68 anonim ***** válasza:
64%

"Erre kitaláljak ezt a full szabályozást korhatarokat állítanak fel és meg 1000 milliónyi hülye szabályt"

Annyira felb.sz a sík sötét érvelésed, hogy a fejemet a falba verném. Ezek a törvények éppen nem a te kiszolgálásodra születtek, hanem a kislányok védelmében. Attól, hogy 100 éve még nem volt ilyen, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy az a 12 éves kislányoknak olyan k.rvára jó letz volna.

Amúgy sem értem, miérg rinyálsz: 14 évessel már dughatsz, most tényleg az a gondod, hogy 13 évessel még nem? Nincs elég nő a világon, hogy éppen a 12-13 éveseket kell siratni?

De amúgy is f.szság az egész, mert amikor egy ember rákíván egy korafejlett 13 éves lányra, az k.rvára nem pedofil hajlam, hanem optikai csalódás. Amikor a lányomat viszem iskolába, egy rakás full dögös kiscsajt látok, akikről 20 m távolságból simán elhinném, hogy 17-18 évesek. DK-s sem azért dugta meg a 13 éves kislányt, mert pedofil, hanem mert úgy nézett ki, mint egy 16 éves, akivel már simán legális is dugni. Ennek semmi köze a pedofil tartalmak nézegetéséhez.

2023. jún. 4. 07:54
 54/68 DK-s ***** válasza:
35%

#53-nak:

Nem ilyen egyszerű a kérdés. Ezért is történt az, hogy leszállították a beleegyezési korhatárt 14-ről 12-re, de ezt sem tartom megoldásnak. Ez az egész, kor alapjáni kategorizálás alapjaiban hibás.

Hiába jöttem össze a kis-csajjal szórakozóhelyen, hiába nézett ki idősebbnek, hiába egyezett bele, a törvény szerint pedofíliát követtem el!

És egyértelműen MÉGSEM.

A felnőttekkel szembeni 14-es beleegyezési korhatárra is ki kellene találni valami kivételt, figyelembe véve az irányadó körülményeket. És ha őszinték akarunk lenni, akkor csajozás közben a férfiak azt nézegetik a legkevésbé, hogy mennyi lehet a csaj?

"Akar velem dugni?"

Kb ennyi szokott érdekelni, és szerintem mindenki így van vele. A kor sokadlagos kérdés. Persze csak másnap reggelig.

Én, mint korábban már írtam, efebofil vagyok. Ez egy szürke zóna a pedofil, és a normális között. Az izgat fel, ha minél fiatalabb csaj mozdul rám! És nem én veszem rá a szexre, hanem kölcsönös.

Ha 12, akkor 12. Volt rá példa.

2023. jún. 4. 09:28
 55/68 DK-s ***** válasza:
35%

Ismét #53-nak:

Kíváncsi lennék hogy TE mit reagálnál?

Csajozni mentél volna szórakozó-helyre, egy kis-csajnak nagyon bejöttél volna, és rád tapad, alig várja hogy rámássz.

És tisztán látod hogy LEGFFELJEBB 12. De biológiailag érett.

2023. jún. 4. 09:45
 56/68 anonim ***** válasza:
83%

Én értem, amit mondasz, csak azt nem látom, hol van köztünk vita. Én tökéletesen megértem azt a férfi igényt, hogy lefeküdjön egy fiatal, de koraérett lánnyal. Én abszolút nem ítéllek el azért, mert mondjuk megdugtál egy 13 évest, aki rád volt indulva. Én mindössze annyit mondok, hogy itt más szempontok is vannak.

Egy tini kislány működése nagyon fura kutyulék. Testileg már nagyrészt érett, személyiségre meg nagyon nem. A vágyai már eléggé felnőttesek, de az igényei nagyrészt még mindig egy kisgyereké: testközelség, figyelem, mások elismerése, szeretete.

Vannak ezek a tipikus "szeretethiányos r.bancok", akik azért fekszenek le a fiúkkal, mert ameddig a srác nyomul rá, addig figyelmet, bókokat, törődést kap. Azért öltözik kihívóan, mert akkor figyelnek rá, elismerő pillantásokat kap, és azért szexel, mert addig legalább úgy érzi szeretik. Jogos a kérdés, hogy hol van ezzel a gond, hiszen ő is meg a pasi is megkapja, amit szeretne. Alapvetően a gond azzal van, hogy valójában a csaj sokszor nem ezt szeretné.

Na most ha ebben még benne van az, hogy a lány és a férfi között olyan a korkülönbség, hogy a férfi szinte tekintélyszemély, akkor ez még rosszabb. Ilyenkor a szülői, felnőtti elismerést is szexszel kaphatja meg. A lány beleegyezik, nem erőszakolja meg senki, viszont nagyon erős személyiségtorzító hatása van. Nem egy olyan sztorit olvastam, ahol egy edző, egy tanár, a szülők egy ismerőse úgy érezte, élete legboldogabb kölcsöönös szerelmi viszonyát éli, a nő felnőttként meg a fél felnőtt életét a pszichoterápiában töltötte, mert igazából azért feküdt le folyamatosan a csávóval, mert nem akart csalódást okozni.

Nem vonom kétségbe, hogy a te szexuális kalandjaid őszinte és kölcsönös vonzalmon alapultak, hiszen "nem voltam ott". Én csak azt mondom, hogy összességében annyi visszaélésre és problémára ad lehetőséget, ha tizenéves kislányok szexelnek felnőtt férfiakkal, hogy szerintem is jobb ezt akadályozni.

Hogy ez olyan bizarr dolgokat szül, mint hogy a 18-adik születésnapod után nem dughatod tovább a 13 éves barátnődet, akit amúgy egy éve heti háromszor megcsinálsz? Nyilvánvalóan így van, és ez gáz. Ugyanakkor még mindig elfogadható kompromisszumnak tartom.

2023. jún. 4. 10:55
 57/68 A kérdező kommentje:

Buliban felszedni egy csajt ahol valószínű alkoholos állapotban van.

Vagy neten ismerkedni bizalmi viszonyt kezdeményezni a súlyosabb bűn?

Van úgy hogy neten olyan dolgokat írnak ezzek a kiscsajok amit egy felnot se irna le.egyik ismerősöm is mutata szűz 13 éves kis molett csaj olyanokat írt hogy lesz.opna meg hogy keményen dugja meg

Meg hogy nyalja ki szívja ki a nyakát stb

Ismerősöm amúgy egy kisgyerekes apuka ezért apucinak is szólítgatta a csaj így szexuális értelemben pl hogy megdughatnal apuci.vagy hogy gyere át apuci mert rossz vagyok stb a chetben ilyeneket írt kiskorú csaj .

Szóval van ez hogy ilyen fiatal lányokban akora a szexuális libidó hogy nem tudna egy férfi se visszautasítani.

Amúgy valóban valahogy úgy kéne szabályozni hogy a férfiaknak is jó legyen ne keljen szivozni a hatosagal de a lányoknak is jó legyen ne szenvedjen súlyos lelki sérülést.

Csak ugye ez a nehéz mert minden lány más van akit az se traumatizalna ha 10 évesen szexelne mert ha élvezi a dolgot és bizalmi és érzelmi kapcsolat is megvan és nem lesz terhes akor igazából nincs annak fizikai akadálya hogy jó legyen .

Viszont van aki 15 évesen szexel egy buliba és traumatizalva lesz hogy nemtud magarol és úgy csinálják akár többen is .

2023. jún. 4. 13:04
 58/68 A kérdező kommentje:
Nekem is megkeményedett már oda lent elsős vagy masodikos koromban ha lett volna egy pedofil néni és kicsit bevezet ezekbe a dolgokba nem lett volna rossz élmény. De ezt mondjuk férfiként mondom.tudom a lányok mindig is bonyolultabbak
2023. jún. 4. 13:10
 59/68 DK-s ***** válasza:

#56-nak:

Pfff.

Erre most mit mondjak?

Azt, hogy igazad van?

Igazad van.

2023. jún. 4. 14:28
 60/68 anonim ***** válasza:
100%

"valahogy úgy kéne szabályozni hogy a férfiaknak is jó legyen ne keljen szivozni a hatosagal de a lányoknak is jó legyen ne szenvedjen súlyos lelki sérülést."

Értem mit akarsz mondani, de nem tetszik a fogalmazás: attól szerintem még nem lesz rossz a férfiaknak, mert nem dughatnak meg 12 éves kislányokat. Ez egy korlátozás, de azért szerintem túlélhető, főleg hogy 14 évet betöltött lányokkal már lehet szexelni.

A szomorú az, hogy én sajnos nem nagyon tudok olyan módszertant, amivel csak a toxikus viszonyokat lehetne kiszűrni. Maguk a részt vevő felek sem igazán képesek rá, nemhogy egy általános szabályozás, és pontosan ez a törvény alapja is: az ennyi idős gyerek beleegyezése még nem beleegyezés, mert jó eséllyel - tehát egyáltalán nem biztos, csak túlságosan valószínű - még nem tudja eldönteni, mi jó neki, ezért igyekszünk védeni, amennyire lehet.

2023. jún. 5. 09:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!