Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a gyermekem anyjával annak...

Ha a gyermekem anyjával annak idején eletkorilag "talan korán"szexeltem 10 évvel később ha utána számol a hatóság bajba kerulhetek?

Figyelt kérdés

Az hogy utána elettarsam és gyerekem is volt tőle nem törli el ezt az igen súlyos bűnt?

Apám rendőr volt ő azt mondta nem.lehet bajom mert az elettarsam volt de ez komolyan így van?

Ez ahogy olvastam gyilkosaggal egyenértékű bűn 20 év a nagykorúvá válás után van az elévülés.

És nincs felfüggesztett csak letoltendo az brutális.

2023. máj. 26. 19:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Bár ahogy olvasgatom a bűnügyi cikkeket 10 évig tartott mire vádat emeltek egy sima Pesti erőszakolo ügyében

[link]

Akor én esetemben mivel beleegyezes is volt meg minden. talán el lehetne húzni 10 15 évig egy eljárást.

2023. máj. 26. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Elég kiművelt itt mindenki amint látom. 12 év alatt erőszak, 14 év alatt de 12 év felett szexuális visszaélés.

Net jogtár a barátotok. Ki nem hiszi járjon utána.

2023. máj. 27. 08:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Jó igazából nekem csak 4 hónap ami necces csak egy kis hataratlepes volt .és amúgy mikor megismerkedtunk 1 évet oregitett magán ez is gondolom enyhítő tényező.
2023. máj. 27. 08:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért ne feledkezzünk meg egy nagyon fontos információról: te hány éves voltál akkor?

Ha még nem voltál 18, nincs amiről beszélni. Akár két 12 éves is szexelhet egymással...

A másik meg, hogy ilyenkor (meg minden egyéb esetben is) csak akkor van baj, ha történik feljelentés.

A legszemléletesebb példa erre ha a 13-17 éves párocska nagyobb tagja 18 lesz, míg a kisebb csak pár hónap múlva lesz 14. Törvény szerint, ha lefekszenek abban a pár hónapban, az idősebb bűntethető, a gyakorlatban viszont nonszensz lenne az egész eljárás.

2023. máj. 27. 12:39
 15/17 A kérdező kommentje:

8 évvel vagyok idősebb úgyhogy azért megvolt a határ. De már akkor akartak eljárást indítani miután bejelentettuk a csaladsegito központban hogy terhes hiába múlt el 14 azért az se volt egy egyszerű történet.

Mivel 14 évesel szexelhetsz gyereked is lehet tőle.

De viszont 16 éves korig nem hazasodhat és nem költözhet hozzád egyedül ez egy elég nagy probléma egy jogi hézag.

Nálunk ez hatalmas nehézség volt úgy oldottuk meg hogy nagymamaja lett a gyam a baratnomnek és ő is hozzamkoltozott 1 évet.

Csaladsegito meg a gyamhivatal azt akarták volna hogy a szüleivel maradjon barátnőm és úgy neveljek a közös gyerekünk.

Nemnagyon akartak hogy mi együtt lakjunk. Rendőrségi vizsgálatot is kértek a kapcsolatunkra mert úgy mindent tudtak kb. de végül nem volt semmi vizsgálat se indult valamiért.

Végül megkaptam amit akartam hogy hozzám költözött. Annyiba bele kellet mennem hogy mamája is jöhessen és azért havonta rankneztek

Azért megint problemaztak mikor hazakuldtem a mamát de házasságot akkor már nem akartunk

16 évesen pedig elméletben már lakhatott külön

2023. máj. 27. 13:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Normális világban ezt utolag nem lehetne bizonytani, hiszen honnan tudhatná bárki, hogy szexeltek-e addig amig 14 alatt volt.

Viszont manapság a férfiakkal szemben olyan szélsőségesen előitéletesek a hatoságok, mint a középkorban a nőkkel szemben a boszorkányperekben, kb mindenki a máglyán végezte.

2023. máj. 29. 08:08
 17/17 A kérdező kommentje:

16#Írásbeli bizonyítékok vannak.azert is merem itt kiirni mert az írásbeli dolgokat már nézik szóval már mindegy nincs veszíteni való.

Én voltam a hülye hogy nem töröltem ki minden beszélgetést.

Majd meglatjuk lesz e saját boszorkanyperem 😀😀

Meg letoltendot is kaphatók vagy felfüggesztett mert büntetlen előéletű vagyok.

De még akkor is felvesznek arra a pedo listára amit tavaly csináltak + a gyerekemtol is simán eltilthatnak ilyen vad esetén.

Ha munkahelyemnek is mondják simán meg azt is elveszithetem

Egyszóval mindent elveszithetek remélem azért nem ez lesz.meg bármi lehet

2023. máj. 29. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!