Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a gyermekem anyjával annak...

Ha a gyermekem anyjával annak idején eletkorilag "talan korán"szexeltem 10 évvel később ha utána számol a hatóság bajba kerulhetek?

Figyelt kérdés

Az hogy utána elettarsam és gyerekem is volt tőle nem törli el ezt az igen súlyos bűnt?

Apám rendőr volt ő azt mondta nem.lehet bajom mert az elettarsam volt de ez komolyan így van?

Ez ahogy olvastam gyilkosaggal egyenértékű bűn 20 év a nagykorúvá válás után van az elévülés.

És nincs felfüggesztett csak letoltendo az brutális.

2023. máj. 26. 19:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
14 alatti volt?
2023. máj. 26. 19:08
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

14 év alatt automatikusan nemi erőszaknak számít, mert ennyi idősen még nem számítanak döntésképesnek ebben a kérdésben. Így védi őket a törvény. Viszont, ha nincs rá bizonyíték akkor ez van...

Nem véletlenül nagy divat mostanában a sztár világban, hogy feljelentgetik a sugar daddyjüket a csajok, hogy 20-30évvel ezelőtt megerőszakolta őket... Hát ezt ki bizonyítja? Senki.

2023. máj. 26. 19:10
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem.
2023. máj. 26. 19:11
 4/17 anonim ***** válasza:
70%

Ott kezdődik hogy 10 éve még más volt a törvény. De ha a szülésnél nem számolt utána senki, akkor 10 év múlva sem fog.

Az elévülés kezdete pedig nem a nagykorúvá váláshoz van kötve.

2-es

"Viszont, ha nincs rá bizonyíték akkor ez van..."

azért egy gyerek elég konkrét bizonyíték az aktus megtörténtére.

2023. máj. 26. 19:27
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

#19:27

Ha abból az aktusból született volna a gyerek akkor már lett volna ebből problémája, így valószínű, hogy később hozták össze. Tehát Én úgy veszem le a kérdező szavaiból, hogy lefeküdtek már korán, de arra nincs bizonyíték.

2023. máj. 26. 19:36
 6/17 anonim ***** válasza:

5-ös

Egyetértek.

Ez egy kamu kérdés.

2023. máj. 26. 19:43
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem.kamu de tényleg 14 után lett terhes a gyerek törvényes.

De ha írásbeli nyomokat találnak az elég?

2023. máj. 26. 19:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jelent fel senki, akkor a rendőrség nem fog magától ilyenek után nyomozni.
2023. máj. 26. 20:19
 9/17 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ebből csak akkor lehet gond, ha a feleséged feljelent, hogy 14 éves kora alatt megerőszakoltad. Minden más esetben nem hiszem, hogy ezzel foglalkoznod kéne, hiszen egy működő családban éltek. Senki nem sérült meg.
2023. máj. 26. 20:22
 10/17 A kérdező kommentje:

Ja ha feljelent az tiszta sor .

Amúgy már nem vagyunk együtt csak nem vagyunk halálos ellenségek.

Relatíve jóban vagyunk de hazudni nem.fog értem.

ellenem jelenleg több vizsgálat is folyik nem nagyon bízom a rendőrség joindulataban az irányomba

2023. máj. 26. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!