A hatóság általi drónozás miért nem jogszabálysértő?
Figyelt kérdés
Létezik pl olyan hogy a magánszféra védelme.2023. márc. 22. 18:56
2/98 anonim válasza:
Honnan veszed hogy nem szabálysértő?
3/98 anonim válasza:
A magánszféra védelme nem azt jelenti, hogy innetől senki és semmi nem repülhet.
4/98 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam egyértelmű a kérdés.Arra hogy fentről készítenek részletes felvételeket az emberek portájáról,azok megkérdezése vagy beleegyezése nélkül..
2023. márc. 22. 20:13
5/98 Gugu Gabor válasza:
El kell hogy keserítselek már 50 éve is csinálták csak akkor persze még nem drónnal.
6/98 anonim válasza:
4: portád nem hadititok, hogy ne lehessen lefényképezni.
7/98 A kérdező kommentje:
6) nem kell hogy hadititok legyen.a magánterületem, magánszférám ami felett én rendelkezek.
2023. márc. 22. 20:43
8/98 A kérdező kommentje:
5) mit csináltak 50 éve?
2023. márc. 22. 20:43
9/98 anonim válasza:
"nem kell hogy hadititok legyen.a magánterületem, magánszférám ami felett én rendelkezek."
Lehet, de az állam területén az állami törvények és az állami hatóság felügyelete vonatkoznak a te tulajdonodra is. Ha valahogy megoldod hogy független országgá nyilváníttasd a telked, akkor jogos lesz a felháborodásod. Addig nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!