Miért nem szabad erdőben pisilni?
A nyírségben autóztam, majd szabályosan megálltam az út szélen, mert pisilnem kellett. Kb 30 méterre besétáltam az erdőbe, majd mikor visszamegyek az autóhoz már ott várt egy rendőrautó. Kérdezték, hogy mit csináltam és megmondtam, majd azt mondja a rendőr, hogy ezért megbírságolhatna, de ezúttal szemet hunynak.
Szó sincs közszeméremsértésről, mert este volt egy forgalmatlan úton, ráadásul be is mentem a fák közé, és nem is magánterület.
9.
Googleba ird be: Agenda 2030
@11 "Komolyan, elmebajos ez a világ. :-)))"
Na, azért az argentínai Aconcagua Nemzeti Park nem az egész világ :)
Külterületen, erdőben nincs ilyen, hogy tilos lenne. Hacsak nem olyan magánterületen, ahol ez indokolt valami miatt. A rendőr biztos a nyíregyházi közteresektől ment át rendőrnek, és még élnek benne a régi reflexek.
Belterületen helyi rendeletek szokták tiltani. Már ahol.
A rendőrök közt előfordulnak hülyék. Vagy két hónapja a Közlekedésbiztonság részben írta valaki, hogy a rendőr meg akarta büntetni, mivel a széles úttorkolatban bal oldalt álló, és balra indexelő autó mellett jobbról elment. Mert mi van, ha tévedésből rossz irányba jelez a sofőr, és jobbra akar kanyarodni... Közben pedig a KRESZ pont ezt írja elő, hogy jobb oldalról kell elmenni a balra indexelő jármű mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!