Az hogy nem szabad közterületen pisálni, településen kívülre is vonatkozik? Pl. erdőben vagy út szélén
Két dolgot figyelembe kell venni:
ne legyen környezetszennyezés (tehát ne az út közepére szarj), takarítsd el a mocskodat, a másik meg hogy ne úgy csináld, hogy mások lássák.
Erdőben nyilván bocsánatos bűn, hiszen nincs lépten-nyomon nyilvános vécé, és kevesebb embert is zavar, főleg, ha egy kicsit a szarra, pzs-re rárúgsz egy kis földet, akkor nyoma se látszik, szaga sincs, a városban ez nem így van.
Te, figyelj, ha erdőn-mezőn rám tör a szükség, szerinted a szabályokon fogom jártatni az eszem?
Elvégzem a dolgom és kész. Ha az őzek, nyulak ugyanoda elvégzik, akkor én miért ne tehetném?
Persze, a nyulakat meg az őzeket is mindet megbüntetik, ha csak úgy a szabadban vizelnek összevissza. Gyakran még le is lövik őket büntetésképpen. Csak hogy tanuljanak az esetből.
A nyílt színen vizelés tilalma rád csak belterületen vonatkozik, alapvetően. Külterületen csak "egyéb" okokból, pl. ha a főút mellett közszeméremsértő módon, az autóforgalom felé fordulva csavarod ki a fonnyadt uborkát.
Sokat járok erdőben, meg régebben horgásztam is, ami nem egy fél órás program. Ha épp akkor jön rám, nem szoktam tartogatni órákig, meg még haza is cipelni. Simán kiengedem. Sőt, nem egyszer szartam is már. A kutya nem látja, nem zavar senkit, természetes anyga, hamar lebomlik. Az állatok is így csinálják. Ha nincs ott senki aki látná, mégis ki jelentene fel miatta?!
Na most egy forgalmas, emberektől nyüzsgő, full betonozott, aszfaltozott, vagy térkövezett főutcán ez teljesen más! Nilván nem fogom mások előtt csinálni, meg a beton se foga nyomtalanul azonnal beszippantani magába.
De ha elmúltál már 3 éves, annyi sütnivalód neked is csak van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!