Szóval közterületen nem szabad alkoholt fogyasztani, de hullarészegen támolyogninigen? Akkor hogy van ez?
Figyelt kérdés
Ha otthon valaki berug,és kimegy a központba bukdácsolni,mert megteheti,akkor ugyan miert nem piálhat az utcán is?Illetve miért nem szankcionáljál hogy a részeg ne mehessen el otthonról részegen?Ha már kint olyan szigoruak hogy egy doboz sört nem lehet meginni,ti ezt értitek?:D#alkohol #Közterületi alkoholfogyaztás
2017. okt. 31. 01:10
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért,telefonról írok:D
2017. okt. 31. 01:11
2/7 anonim válasza:
Nem sok értelme van, maximum az, hogy ne tudjon üveget törni, mondjuk elejti véletlen a borosüveget, ami kivágja az autók, biciklik gumiját.
3/7 anonim válasza:
Te sem gondolgatod komolyan :) A kocsmából szegény alkesz csak haza kell hogy menjen... A köztéren nem piálás meg inkább ilyen álszent erkölcsi kérdés. Bizonyos helyeken mint buszpályaudvar persze ne igyon az ember.
4/7 anonim válasza:
Ez csak helyi rendelet lehet, de országosan nincs szabályozva a közterületi alkoholfogyasztás.
5/7 anonim válasza:
Leegyszerűsítem neked egy durva hasonlattal:
Ha kisz.rtad magadat, kimehetsz utána bármikor közterületre, de ott sz.rni talán mégsem kéne.
6/7 anonim válasza:
Ez nincs országos törvényben szabályozva.
Helyi önkormányzatok hozhatnak ilyen döntéseket, hogy tiltják vagy hagyják (Vagy ha nincs tiltva, akkor szabad). Pl Szegeden ahol én lakom, ott lehet az utcán is vedelni. Nézd meg hogy ahol te laksz, ott lehet-e vagy sem.
7/7 anonim válasza:
Ezennel szankcionállak. Ha még egyszer meglátlak az utcán részegen, elveszem az összes pénzed. Elhiszed ezt nekem? Na látod, a többi részeg is ennyire veszi komolyan.
Egyébként igen, értem. De e fórum nem alkalmas arra, hogy veled is megértessem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!