Egy osztatlan közös tulajdonú ingatlanban a tulajdonostársam eltulajdonított dolgokat a saját szekrényemből (élelmiszerek, ruhanemű, szerszámok, stb) annak fejében, hogy én tartozom neki. Van értelme rendőrséghez fordulni?
A kertben a távollétemben térkövezett (a megkérdezésem nélkül) továbbá azt állítja, hogy tavaly a gyümölcsfáról több gyümölcsöt szedtem le mint szabadott volna (egyéb tavalyi állítólagos tartozásokat is a semmiből előhoz) valamint többórányi munkadíjat számol fel nekem arra, hogy kijavította a kocsibeálló-pergola hibáit (amit egyébként ő csinált, de a költségeket előre megbeszélt módon szétdobtuk - még munkadíjat is kapott, nem csak az anyagdíjat)
Most a szekrényemben turkált és közölte, hogy fizessem ezeket a munkákat (önkényes módon megállapított díjon) és jófej módon beszámítja az eltulajdonított cuccaimat. Mindezt írásba is adta!!
A rendőrség ezzel kiröhög? Mit csináljak? (ügyvéddel már beszéltem, ő azt mondta lehet ebből polgári pert csinálni, de végeláthatatlan idő és pénz, szerinte beszéljek a tulajtárssal, de az teljesen reménytelen)
Teljesen meg vagyok lőve. Az ingatlant nem akarom eladni. Eddig sem volt felhőtlen a viszonyunk, de ez most új szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!