Gyorshajtással vádolnak, miközben itthon voltam. Hogyan bizonyítsam az igazamat?
Figyelt kérdés
Kaptam egy gyorshajtási bírságot Hollandiából. Az autó színe, típusa, a rendszám, minden egyezik, még egy fényképet is csatoltak. A probléma csak az, hogy a megjelölt időpontban én otthon fetrengtem a kanapémon, az autó az udvarban állt, és egyébként sem jártam soha Hollandiában. Hívtam a levélben megjelölt telefonszámot, az ügyintéző pedig azt mondta, hogy mindaddig, amíg nem tudom az ellenkezőjét bebizonyítani, engem tekintenek a szabálysértés elkövetőjének, és ha nem fizetek, akkor azt végrehajtás útján kikényszerítik. Teljesen tanácstalan vagyok, mit tehetnék? Hova fordulhatnék, hogy bizonyíthatnám az igazam? Egyáltalán hogy fordulhat ilyen elő?2023. máj. 20. 00:36
11/12 anonim válasza:
Mar mindenki megismerte a hercegtol orokoltel egy nagy vagyon es add meg az adataidat. Unnuk mar a ferjet kereso nok leveleit is.
Ez a legujabb lehuzas!!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a tanácsokat, természetesen kiderült hogy kamu az egész, átverési kísérlet volt csak.
2023. máj. 31. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!