Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gyorshajtással vádolnak,...

Gyorshajtással vádolnak, miközben itthon voltam. Hogyan bizonyítsam az igazamat?

Figyelt kérdés
Kaptam egy gyorshajtási bírságot Hollandiából. Az autó színe, típusa, a rendszám, minden egyezik, még egy fényképet is csatoltak. A probléma csak az, hogy a megjelölt időpontban én otthon fetrengtem a kanapémon, az autó az udvarban állt, és egyébként sem jártam soha Hollandiában. Hívtam a levélben megjelölt telefonszámot, az ügyintéző pedig azt mondta, hogy mindaddig, amíg nem tudom az ellenkezőjét bebizonyítani, engem tekintenek a szabálysértés elkövetőjének, és ha nem fizetek, akkor azt végrehajtás útján kikényszerítik. Teljesen tanácstalan vagyok, mit tehetnék? Hova fordulhatnék, hogy bizonyíthatnám az igazam? Egyáltalán hogy fordulhat ilyen elő?

2023. máj. 20. 00:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mar mindenki megismerte a hercegtol orokoltel egy nagy vagyon es add meg az adataidat. Unnuk mar a ferjet kereso nok leveleit is.

Ez a legujabb lehuzas!!

2023. máj. 22. 21:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a tanácsokat, természetesen kiderült hogy kamu az egész, átverési kísérlet volt csak.
2023. máj. 31. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!