Anyám haszonélvezo a házon, aminek 1/3a az enyém. Ki akar lakoltatni. Szeretnék olyan emberek tapasztalait olvasni,akik ezen átmentek?
Figyelt kérdés
Röviden a story: bátyám rávette tavaly anyámat,hogy adja neki az 1/3hazreszet. Rengetegszer bántalmazott bátyám, mindig megúszta mert anyám őt szereti.. tipikus nárcisztikus anya és pszichopata kisfia esete.
Most viszont lakás kiürítési pert indítottak ellenem,mert az egész házat akarják..
Jogilag tudom megteheti anyám..
Valaki volt ilyen szituációban? Hogy történt? Bármi új információnak örülnék. Vagy legalábbis sorstarsakat találnék, mert így akarnak idegileg tönkre tenni. A nagy bűnöm ,hogy nem mentem férjhez, anyám apamat bepalizta anno ,hogy legyen a fattyànak meg neki hol laknia. Két nővére is ugyanezt állította. Engem muszajbol csinált, sosem szeretet..
2023. ápr. 30. 19:30
11/11 A kérdező kommentje:
Olyan csoportban is benne vagyok, kb így szokták erről a témáról "beszélni, de ez ennél sokkal bonyolultabb. Jogilag is. Van ügyvédem, de sokat olvasok kutatok ebben a témában. Az érdemi segítséget köszönöm.
2023. ápr. 30. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!