Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csakaszex.hu,csakegyejszakara,...

Csakaszex.hu,csakegyejszakara, sunamustra. Átverős oldalak meddig mennek el?

Figyelt kérdés
Kb 1 évvel ezelött regisztráltam a csakegyejsakara nevű oldalra és váltottam egy prémium tagságot. Már régen töröltem magam,de egyszercsak jött egy fizetési felszólítás és azóta több tucat egy német behajtási cégtől majd egy ügyvédi irodától. Tudom hogy kamu, mert neten sokan írnak erről. Arra lennék kíváncsi akik ugyanígy beleesetek ebbe. Mi lett a végkifejlett? Volt olyan, hogy közjegyzőig el jutott az ügy?

2023. ápr. 29. 16:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%

Mitől lenne kamu?

Ha törlöd magad, attól még érvényes a szerződés.

Pontosan mi is van benne?

2023. ápr. 29. 17:09
 2/25 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 29. 18:16
 3/25 A kérdező kommentje:
Azért mert azok!
2023. ápr. 29. 18:17
 4/25 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy valamit nem értettél meg:

ha kötöttél egy szerződést, az érvényes.

Függetlenül attól, hogy az oldal átverős, vagy sem.

TEHÁT hogyan is szól ez a szerződés?

2023. ápr. 29. 18:34
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Emailes fizetési felszólítás fenyegetéssel, mivel ez nem kerül nekik semmibe, de ha egy beremegő áldozat mégis utalna akkor sínen vannak és kitalálhatnak más követeléseket is. A fizetési meghagyás megtérüléséhez szerintem már komolyabb követelések kellenének, az már egy magasabb szintű átverés, nem ilyen szarságok
2023. ápr. 29. 20:57
 6/25 anonim ***** válasza:

Én is arra lennék kiváncsi amit 1-4 feszeget...

Amikor bepipáltad az "elfogadom" kezdetü dolgokat, oda mi volt leírva?

Attól hogy törölted magad valahonnan a szerződés még nem szűnik meg (kivéve persze ha ez így le van írva, hogy a törléssel együtt megszűnik a szerződés is), tehát attól a fizetési (és más) kötelezettségeid is megmaradnak. Érdemes utánajárni, mert durván meg lehet szívni... lehet ebből több milliós tartozás is elég hamar.

2023. ápr. 29. 21:20
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, esetleg tanulmányozd át azt az 540 (!) hozzászólást, amit a témában a sorstársaid folytatnak egy másik kérdés alatt :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__4..

2023. ápr. 29. 22:48
 8/25 A kérdező kommentje:
1-4 a szerződésben az áll, hogy le tudod mondani az előfizetést egy lemondó lappal E-mail-ben elküldve. Amit mentettem, és bizonyítani is tudom. Ők ignorálták, erre elküldtem még egyszer meg a képernyőfotót is, hogy már rég lemondtam. És semmi. Küldik a behajtásos leveleket meg fenyegetnek tovább. :D vicc kategoria
2023. ápr. 30. 15:43
 9/25 anonim ***** válasza:

Itt az a gond, hogy az e-mail nem bizonyíték.

Akkor tehát hogyan tudod bizonyítani?

Ha ők nem küldtek igazolást arról, hogy lemondtad... akkor kétesélyes a dolog.

Persze nyilván nem fognak huzakodni veled, ha ennyire egyértelmű a helyzet, mint itt.

De attól még felszólításokat küldhetnek, az olcsó.

2023. ápr. 30. 15:55
 10/25 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, "Antalka"... ha gyalázkodsz, attól még nem lesz igazad.

Ha megkötötted a szerződést, az érvényes. Akkor is, ha téged ez nem érdekel.

Ennyi.

Majd megtanulod, ha esetleg következményei is lesznek.

2023. aug. 12. 11:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!