Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez büntethető? A barinőmet...

Ez büntethető? A barinőmet kitiltották egy Faceb. csoportból.Most arra kér engem, hogy csináljak a saját IP címemről neki egy profilt, hogy a kitiltott csoport bejegyzéseit tudja olvasgatni.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 14:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#7: „Akinek pl. nincs facebook profilja, az nem is számít "embernek", mert nincsennek emberi kapcsolatai... legalábbis a közösségi hálót használó és érte rajongó emberek szerint.”

Még jó hogy hozzátetted a mondat második felét :D

Abból amit én látok, ez az ősrajongói csordaperspektíva visszaszorulóban van. A júzerek jókora része ráunt a fb-profillal pepecselésre és már eszükbe sincs megosztani pld. hogy hol nyaraltak, viszont a messenger folyamatos használata miatt a rendszer aktív felhasználóként tartja őket számon hogy a Meta-részvényeseknek szállítsák a számokat. De az "emberi kapcsolatok" szempontjából szerencsére tök lényegtelen hogy valakinek van-e profilja, meg hogy hány ismerőse van, kivéve ha szingli/elvált és folyamatosan párkeresési üzemmódban tengődik :)

2023. ápr. 28. 10:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2023. ápr. 28. 11:23
 13/13 anonim ***** válasza:

"Abból amit én látok, ez az ősrajongói csordaperspektíva visszaszorulóban van."

Hát akkor határozottan mást látunk....

2023. ápr. 28. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!