Ez büntethető? A barinőmet kitiltották egy Faceb. csoportból.Most arra kér engem, hogy csináljak a saját IP címemről neki egy profilt, hogy a kitiltott csoport bejegyzéseit tudja olvasgatni.
Nem.
De amúgy elég csak ki-be kapcsolni a routert, vagy használni valami ingyen wi-fit (kávézós, parkos, stb), ha más IP cím kell.
Bár alapból nem hinném, hogy a Facebook bármit is IP cím alapján tiltana. Főleg, ha csak egy sima csoportról van szó. Szerintem elég egyszerűen csak egy másik profil is.
Jó-jó, értjük a viccet, de azért nem kéne a kislányt ijesztgetni, mert lehet a végén tényleg elhiszi hogy a feliratkozókon kívül bárkit is érdekelnek ezek a fostos fészbuk csoportok, meg az ott dúló cicaharcok 😆😆😆
Sajnos elég sok mindenkit érdekelnek a facebook - os bejegyzések...
Ma már a társadalmi megítélés - egyik - legfontosabb mércéje, hogy hány követője van valakinek a közösségi hálókon!
És ez sajnos egyre rosszabb irányba halad!
Akinek pl. nincs facebook profilja, az nem is számít "embernek", mert nincsennek emberi kapcsolatai... legalábbis a közösségi hálót használó és érte rajongó emberek szerint.
Egyébként nem tilos, csak elgondolkodtató....
Miért is szeretne valaki olyan csoport bejegyzéseit olvasgatni, ahonnan kitiltották?
Ha kitiltották, akkor nincs jó véleménye a csoport tagjairól, aminek hangot is adott.... ahogy nem kellett volna, ezért tiltották ki.
Ha ennyire nem kedveli az érinett a csoport tagjait, mégis miért akarja olvasgatni a bejegyzéseiket?
7
Azért vegyük azt is figyelembe, hogy ez csak egy tökéletes világban működik így.
Volt már olyan hely, ahonnan engem azért tiltottak ki, mert ad admin egy kicsinyes f@sz volt.
Valami random idióta legyerekmesézte az animéket többedjére is. Én erre felhívtam a figyelmet, meg meghatározásokat másoltam, linkeltem, példákat írtam korhatáros animékre, stb. S még én lettem kitiltva.
Ez van, ha az admin is épp olyan görcs, mint a trollok, akiket meg kellene fékezzen.
Na jó, igen.... azért az aki admin, annak is tudnia kéne gondolkodni...
De nem mindig tud...
És azért a NET korlátlan lehetőségeket tartogat az ilyeneknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!