Jogosan rúgnak ki az állásából egy olyan egészségügyi dolgozót aki ugyan megmentette a beteg életét de nem az eljárásrend szerint végezte munkáját?
Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretnék megnevezni senkit és semmit.
Röviden annyi, hogy egy mentős sikeresen megmentette az egyik beteg életét viszont nem a hivatalos eljárásrend szerint cselekedett és emiatt kirúgták és a papírjait is visszavonták, tehát újra kell vizsgáznia.
Ez ilyen esetben jogos döntés volt véleményetek szerint?
2023. ápr. 26. 13:30
11/12 A kérdező kommentje:
Mondom, nekem is csak mesélték, hogy állítólag ez történt, én meg kíváncsi voltam, hogy a mentődolgozóknak pl tényleg mindent tankönyv szerűen kell e betartaniuk.
2023. ápr. 26. 17:24
12/12 anonim válasza:
Teljes mértékben jogos, ezek nem kis hibák, csak mázli, hogy túlélte a beteg. Ha egyszerre ennyi hibát elkövet, akkor később is rendszeresen hibázni fog. Aztán majd pl. járhat bíróságra, mert lebénult miatta egy gerincsérült személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!