Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor hoznak már olyan törvény...

Mikor hoznak már olyan törvényt, ami védi a dolgozó embereket a hangos motorosoktól?

Figyelt kérdés

Megjött a jó idő és sajnos vele együtt a motorosok is. Mit lehet tenni, ha túl hangosak? Ide járnak az éjjel nappali dohányboltba, van hogy összegyűlnek s csak járatják a motorokat... Nyáron pedig még borzasztóbb. Tudom én, hogy fiatalok, meg nincs munkájuk (bár nem értem a szüleik miért támogatják pénzzel az ilyeneket), de van aki hétvégén is dolgozik, szeretne péntek/szombat este aludni... Mikor hoznak már olyan törvényt, hogy ne lehessen éjszaka motorozni? Vagy a hangjuk ellen valami határt szabni? Németországban ha jól tudom már hoztak valamilyen törvényt. Hogy lehet kérvényezni ilyet? Vagy hívjam minden este a rendőrséget csendháborítás miatt?

Kiemelem a kötekedők előtt, hogy ezek a motorosok nem munkába/fontos helyre mennek, hanem csak fel le járkálnak a városban - fiatalok, szinte gyerekek és a dohányboltba járkálnak cigiért és energiaitalért meg bandázni... Nem zavarna, ha egyszer elmennének és ennyi. De nem, folyamat fel le, megállnak, hangoskodnak, vihognak majd mennek még egy kört és megint itt vannak (erkélyünkről pont odalátni...). Egyszerűen hajnalig hangoskodnak, motorozgatnak, a dolgozó emberek meg tűrik.

2023. ápr. 22. 21:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

Azért azt írd már le milyen motorok hangját hallod te éjjel. Mert van egy olyan érzésem hogy az ilyen 14-18 éves kis suttyó gyerekek kiherélt "tuning" "hetvenesre felfúrt" szarjait hallod ahogyan visít az úton amikot kín keservesen felgyorsul 30 km/h sebességre fél perc alatt.

Onnan is tudhatod hogy nem hallod hogy sebességet vált mert annyira gyenge és nyomaték szegény hogy nem lehet pakolgatni. Ezeknek tényleg ez a tipikus qvára irritáló fülsüketítő visítása van amikor kipréseli magából azt a 4-5-6 lóerőt. Egy normális A kategorias nagymotor sokkal hamarabb elmegy és alapból sokkal mélyebb a hangja csak valami halk dübörgést morajlást hallasz de már el is ment ott sincsen. Jellemzően nem ezekkel van a probléma. Főleg ha egy teljesen gyári rendszerről beszélünk.

aug. 2. 01:52
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
Ja még azt hozzátenném hogy nagymotoros nem szeret sötétben motorozni mert nagyon veszéjes. Te inkabb a lakótelepi hülyegyerekek okádék fosainak a visítását hallod.
aug. 2. 01:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, fiatal kölykök mászkálnak oda vissza, megállnak a dohányboltnál(éjjel nappali -.- ) trécselni, energiaitalozni és mennek tovább bosszantani a lakókat.
aug. 17. 17:54
 14/15 anonim ***** válasza:

12

"veszéjes"

Hogy szereztél motorjogsit, ha nem is tudsz írni?!

szept. 4. 09:25
 15/15 anonim ***** válasza:

"Hogy szereztél motorjogsit, ha nem is tudsz írni?!"

Általában korrigálom de most kimaradt.. Am jogos. Én pl attól vagyok ki amikor valaki a "mindig"-et "mindíg-nek" írja.

A kérdésedre a valasz pedig az hogy nem kell tudni hozzá helyesen írni, csak olvasni. Az még megy 🤣🤣

szept. 4. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!