Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egyetértenek vajon az emberek...

Egyetértenek vajon az emberek azzal, hogy egyre több bevásárlóközpontban, plázában fizetőssé teszik a mosdó használatát?

Figyelt kérdés
Sajnos 100, 150, meg 200 forintokat kérnek el, minthogy ingyenes lenne.

2023. ápr. 21. 21:26
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Aki helyesli, az miért helyesli?

Amúgy Debrecenben lakom, itt egyre több helyen fizetős lett.

2023. ápr. 21. 21:45
 12/43 anonim ***** válasza:
20%
Akkor tartogassátok #9 vagy ne órákon keresztül b@szcsizzátok a rezet a plázában.
2023. ápr. 21. 21:46
 13/43 anonim ***** válasza:
34%

Nem kell ilyen boltba bemenni.

A strandokon is ingyenes volt régen,dehát a szocializmus mindenben jobb volt mint a mostani szar.

2023. ápr. 21. 21:55
 14/43 anonim ***** válasza:
11%
Utcán vagy bokorban most is hugyozhatsz, nem tiltja semmi. Én is ott szoktam csak palackba, nem az utcára. Amúgy ha valakit zavar a fizetős, az átfúratja a pénzt, damilt köt rá és visszarántja, ennyi.
2023. ápr. 21. 22:03
 15/43 anonim ***** válasza:
80%

Nem egy százasa nincs hülyegyerek, hanem többször százasa, ha rendszeresen járkál valaki a városban, esetleg olyan jellegű munkája van, amit az utcán kell végezni, akkor többezer Ft.-ja is elmehet havonta egy alapvető szükségletre.

A legfőbb probléma meg az, hogy ezez a szarrágó patkányok még egy normális paypassos automatát sem tudnak kirakni a legtöbb helyen, hanem a primitív aprópénzzel kell még baszkodni mindig, persze mindegyik más címletet fogad csak el, az egyik csak 100-ast, a másik csak 200-ast, a harmadik csak 50-est, ugyanígy van ahol 100, máshol 150 vagy 200 Ft. egy pisálás.

A Deák téren meg pl. 1 Euro, na az már rohadtul nem egy százas, arra mondom én is,hogy kapják be a f*szomat, higyozok a bokorba inkább.

Az önkormányzat feladata lenne ennek a megoldása, ugyanolyan közmű ez is mint a közvilágítás vagy az esővíz-elvezetés.

2023. ápr. 21. 22:27
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy lett most valahol fizetős, mióta belengették ezt a dolgot?

Árkád, Sugár, Corvin már régóta az, de szerintem a többi még mindig ingyenes (Arena, Westend, Mammut, MOM, Etele, Campona, Allee, Duna).

2023. ápr. 21. 22:30
 17/43 anonim ***** válasza:
19%
Persze nyilván a legkönnyebb hogy legyen minden IS ingyen :D menjél el otthon mielőtt kiteszed a lábad a városba meg menjél el amikor hazaérsz és kész :D ha meg a munkahelyedz utca akkor kérjél a főnöködtől havi 2000 pisapótlékot vagy kulakompenzációt :D
2023. ápr. 21. 22:35
 18/43 anonim ***** válasza:
75%

Ja persze, tehát az a kulturált aki apránként minden pénzét el akarja szórni egy ilyen alapvető dologra a nyugathoz képest amúgyis jóval szarabb fizetéséből. Nyilván a nyugatiak meg örömmel dobálják a pénzüket az automatába, arról híresek, az sem velem fordult elő pár éve Bécsben, hogy egy tök normálisan kinéző fehér, szőkehajú osztrák lány lesben állt az forgóvilla mellett, aztán mikor bedobtam a pénzt, befurakodott elém és ő ment be helyettem.

Nyilván ha kirángatom, akkor én lettem volna a kelet-európai osztrák nőket molesztáló köcsög, kaptam volna mee too-t meg minden genderlóf*szt a pofámba.

Semmiféle okosba megoldásról nem volt itt szó, elég adót lehúznak rólunk a semmire így is, abba bele kéne férnie a pisáldáknak bőven.

2023. ápr. 21. 23:03
 19/43 anonim ***** válasza:
77%

“ Megneztem, hogy hol van holttér a kamerának és a folyosóra pisiltem. Többször is.”

Innen látszik mennyire egy agyhalott, primitív zombi vagy. Szerinted ezzel kivel csesztél ki? A pláza üzemeltetőjével, aki meghatározta, hogy fizetős legyen, de konkrétan be se teszi a lábat oda, ahova hugyoztál?

Vagy az ott dolgozók, takarítónőkkel akik az ég világon semmit nem tehetnek arról, hogy fizetős, de szagolhatták és takaríthatták a te mocskod?

Mintha nem tetszene a magas adó ezért meglopom a kis bolti eladót, aki nem tehet az adómértékéről.

Teljesen mindegy egyetértesz-e vele vagy nem. Sikerült gusztustalan módon “ártatlan” emberekkel kib*sznod, pont ahogy veled teszik a pláza tulajdonosa. Akkor te se vagy jobb.

2023. ápr. 21. 23:08
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik a kommunisták alatt jobban ment !

Sok helyen voltak ivó kutak.

Visszafejlődtek azóta rendesen.

2023. ápr. 21. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!