Miért fizetős sok bevásárlóközpontban a wc használat?
"Miért fizetős sok bevásárlóközpontban a wc használat?"
Mert a papír sincs ingyen, a takarítót is fizetni kell, meg a szappant és kézszárítót sem a vöröskereszt támogatja.
Ha a mosdó üzemelteti költségeit elosztanánk az üzletek között arányosan, akkor meglehetősen kicsi összegek jönnének ki. De a bevásárlóközpont finanszírozásában sem lenne egy tétel.
Csövesek és hajléktalanok nem járnak bevásárlóközpontokba, a kis boltokban megveszik amit éppen tudnak. Én még sosem láttam hajléktalant bevásárlóközpontban.
Ráadásul szerintem egy bevásárlóközpont részéről nem méltó ilyen piti, valójában aprópénzt szedő közérdekű szolgáltatást üzemeltetni.
"Ha a mosdó üzemelteti költségeit elosztanánk az üzletek között arányosan, "
Csak azoknak kötelező fizetni, akik olyan üzletet üzemeltetnek, ahol helyben bevitel is van. Étterem, ilyesmi.
"Mert a papír sincs ingyen, a takarítót is fizetni kell, meg a szappant és kézszárítót sem a vöröskereszt támogatja."
Ha elköltök aznap ruhaüzletekben 30-40 ezer forintot, plusz ebédelek 3000 Ft-ért, akkor egy ingyen pisit hadd engedhessek már meg magamnak! Már én is gondoltam az 2aznapi blokk felmutatós" megoldásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!