Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Valahol megtudom nézni, hogy...

Valahol megtudom nézni, hogy beküldtem e az adóbevallást?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, szóval csak kis ösztöndíjas jövedelmem van és mindig a tervezett adóbevallást küldöm be a Navnak ügyfélkapun.

Viszont most nem emlékszem, hogy beküldtem e vagy sem és nyílván már nincsen bent a tárban semmi.

Valahol megtudom nézni, hogy beküldtem?

2023. ápr. 9. 07:55
 1/6 anonim ***** válasza:
14%

21 évesen ilyen helyesírással és fogalmazással?! Ez amolyan 8-10 éves színvonal!

Amúgy meg az ügyfélkaput használhatod erre.

2023. ápr. 9. 08:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen hatalmas helyesírási hibákat találtál, hogy így kifakadj rajtuk, de mindegy, nem állok le ilyeneken vitázni.

Köszi, gondoltam, hogy valahol az ügyfélkapun van, azért ennél eggyel pontosabb tippet vártam.

2023. ápr. 9. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
21%
Pedig nekem is szúrja a szememet az a színvonal, amit képviselsz, és az a tény, hogy egyetlen vállrándítással intézed el az igekötős igéket. Pedig ez általános iskola 4. osztályos színvonal! (meg tudom nézni a helyes írásforma)
2023. ápr. 9. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Kapsz róla emailt is.
2023. ápr. 9. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Eszja-n làtszik, hogy elfogadtad-e
2023. ápr. 9. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért nagy pofája van egyeseknek nyelvtani hibákba belekötni úgy, hogy az ő írásuk is bőven tele van hibákkal….
2023. ápr. 9. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!