Március 31-én kijelentettek az addig bérelt lakásomból. Úgy tűnik, hogy csak május elejétől lesz újból állandó lakcímem, mert a jelenlegi albérletem tulaja akkorra tudja ezt elintézni. Nem lesz TB-m? A munkahelyemnek kell jelentenem? (Többi lent.)
Kell egyáltalán jelentenem a munkában ezt az egyhónapos időszakot, amíg nincs semmilyen lakcímem? Nem lesz probléma abból, ha csak május elején szólok az új címről? Ilyen esetben is él a szabály, hogy 45 napig rendezve van a TB-m? Vagy van bármi következménye a dolognak, ami miatt bajom lehet? Mi ilyenkor a teendő?
Nagyon köszönöm a választ, jelenleg teljesen tanácstalan és kétségbeesett vagyok, mert orvosi ellátás nélkül nem lehetek május elejéig, valamint a munkahelyemen sem akarok galibát.
Nem értem a problémádat.
A munkahelyed folyamatosan megvan, ugye? Ott be vagy jelentve, ugye?
Akkor a TB-viszonyod rendezve van. A lakcímednek mi köze ehhez, miért kevered ide?
Azt se nagyon értem, a munkahelyedet miért érdekli a te címed. Akkor van csak jelentősége, ha ingázol és a busz- vagy vonatbérletet térítik.
Vagy az ugyintezo mondott butasagot, vagy te ertetted felre.
az allando lakcimnek nincs koze a TB-hez, az a munkaviszonytol fugg
A ceget nem erdekli kulonosebben, hogy hol laksz, hacsak nem teriti a munkaba jaras koltseget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!