A boltok miért nem törődnek az automata kasszáknál történő lopásokkal?
Szerintem a többség nem lop ott sem.
Másrészt vannak kamerák, ha valakinél többször elöfordul, azt tiltják az üzletböl.
A, Nem bizti, hogy amit te már megigyeltél, azt a boltiak is megtapasztalták már;
B, Érdekes jelenség amúgy, ha a kasszázás után még egy biztonsági kapun is átmegy az illető, és nem csipog be...
Ne agyalj, mert nem igazán értesz az elektronikához, és az önkiszolgáló pénztárak működéséhez! Az általad vázolt esetben az automata azonnal riassza a mindig ott, vagy a közvetlen közelben lévő pénztárost mert grammra pontosan tudja a lehúzott termék súlyát, és többlet került rá. Ekkor "kifagy", riaszt, és kiírja hogy: "Súlyellenőrzés".
De egyébként elárulom, hogy iszonyú egyszerű átverni, csak némi technikai ismeret kell hozzá. Ha mellettem állna a pénztáros, akkor is meg merném tenni, ha nem konkrétan engem figyelne. A zöldséges, és pékárú mérlegek által kiadott vonalkódba van beépítve a termék azonosító-száma, és az aktuális termék súlya, amit vettél. Kell egy digitális mérleg, egy vonalkód-generátor program, és egy nyomtató.Kell egy 500g-os Pick szalámi óccsón? Félkilós krumpli-vonalkód, oszt jó napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!