Automata lőfegyvert milyen lőtéren (külföld elsősorban) lehet kipróbálni?
Magyarországon már voltam tucatnyi élménylövészeten. Ahol az automata fegyvereket nyilván csak egyes lövéssel lehetett kipróbálni. Ezt jogszabály korlátozza, tehát mindenhol ez van ismereteim szerint.
De szertnék automata módban is lőni kicsit. Ha jól tudom, erre Szolvák lőtereken van legközelebb mód, mert ott a törvények ezt bizonyos feltételek mellett megengedik. Tud valaki a határhoz közel ilyen lőteret? Ha lehet, az AK-47-nél modernebb fegyver kipróbálása is érdekelne. Meg amúgy is az AK-47 egyes lövésnél is szétzúzta a vállam.. nekem annyi elég volt belőle. :)
Az olyan választ köszönöm nem kérem, hogy legyek TEK-es, rendőr, vagy egyéb hivatásos. Voltam majdnem két évtizedig, mégsem jött össze... :D
És nyilván csak legális megoldás érdekel.
#1:
Nem teljesiti a kiirt kriteriumokat... :)
Polgári személyek számára ez sehol sem elérhető. Talán Svájcban igen.
Ott is ugyan az a jogszabály erre vonatkozóan mint itt. de gondolkozz logikusan, ki adna ismeretlen kezébe automata lőfegyvert? Senki sem vállalná a rizikót
"gondolkozz logikusan" ki adna akárki kezébe akármilyen ismétlőfegyvert? De akár egylövetűt? Vagy kést? Aztán mégis...
Inkább guglizz:
shootingpress.hu/machine-gun-tours-2015-programajanlo/
Igen, ez nem most volt, de ez gugli első találata. Covid óta lehet, nem szerveznek, de 2018-ast még láttam a találatok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!