Automata lőfegyvert milyen lőtéren (külföld elsősorban) lehet kipróbálni?
Magyarországon már voltam tucatnyi élménylövészeten. Ahol az automata fegyvereket nyilván csak egyes lövéssel lehetett kipróbálni. Ezt jogszabály korlátozza, tehát mindenhol ez van ismereteim szerint.
De szertnék automata módban is lőni kicsit. Ha jól tudom, erre Szolvák lőtereken van legközelebb mód, mert ott a törvények ezt bizonyos feltételek mellett megengedik. Tud valaki a határhoz közel ilyen lőteret? Ha lehet, az AK-47-nél modernebb fegyver kipróbálása is érdekelne. Meg amúgy is az AK-47 egyes lövésnél is szétzúzta a vállam.. nekem annyi elég volt belőle. :)
Az olyan választ köszönöm nem kérem, hogy legyek TEK-es, rendőr, vagy egyéb hivatásos. Voltam majdnem két évtizedig, mégsem jött össze... :D
És nyilván csak legális megoldás érdekel.
A machinegun tours egy esemény ahol valóban ki lehetett ilyesmit próbálni de évek óta nem volt, és nem is lessz a közeljövőben, Minisztériumi engedélyekkel lehetett megcsinálni amit elintézni fél év és több ezer euró
Ne vesszetek ossze :)
A Szlovakiat peldanak irtam...
Lehet mas orszag is :)
Amugy automata fegyvert itt is adnak a kezedbe lohetsz is vele. Csak eppen azok ki vannak herelve es mar csak felautomata modban mennek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!