Bűncselekmény, ha valaki azt mondja, hogy ha tehetné véresen, és kegyetlenül kiirtatná a keresztényeket és a muszlimokat? Ha az, miért?
És ezt a nézetét akár reklámozná is. Ha tehetné tömegesen öletné meg, népirtás szerűen a keresztényeket és a muszlimokat.
Ha az, akkor milyen alapon?
#1.
MIÉRT UTÁLNÁNAK BÁRKI EZÉRT AZ EMBEREK????
JOGA VAN!!!! Joga van mindenkinek a szabad véleménynyilvánítóshoz!
Mi lenne a rossz abban, ha valaki gyűlöli a keresztényeket és a muszlimokat, és legszívesebben templomokat rombolna le, és a földalatti kereszténység gyakorlását is üldözné?
#2.
MIÉRT LENNE OSTOBA???
És ha nyilvánosan hirdeti a nézeteit?
Milyen alapon utálnák ezért mások???
Húha, most aztán nagyon rámutattál a nagy igazságra: azt mondják, hogy szabad a véleménynyilvánítás, és közben nem is mindig igaz! Meg elfogadás, de bezzeg ugye, nem mindent fogadnak el! Majdnem átb.szták a világot, de az olyanokat, mint te, nem lehet megvezetni.
Hány éves vagy? 16? Én annyi idősen nyomtam ezt, és akkor nevezett naivnak a töri tanárom, amit akkor még nem értettem.
#6.
Miért is lettél volna naiv?
Bűncselekmény kijelenteni, hogy rühellem őket, és üldöztetném őket, kínoztatnám őket?
Az emberek miért utálnának ezért? A keresztények állítólag hisznek a szeretetben, szóval szeressenek így is engem!
Szóval akkor nem. :-) Aki szerint kellene, az dugja fel magának, mivel nincs benne a törvényekben. XD
Szóval milyen jogon is utálna ezért bárki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!