Ha beszkennelem az érettségi bizonyítványomat, és avdh hitelesítésnek vettem alá majd úgy kinyomtatom és bekötöm akkor érvényes lesz?
Sose vesztettem el. Ja hogy akkor ez a digitális aláírással egyenértékű? És csak arra ad megoldást amit aláírom kellene?
Folyton írnak a digitális aláírással is hogy ez annak való akinek az nincs de azt hol tudom elintézni, egyáltalán olvasni róla?
Nem értem a kérdésedet.
Az érettségi bizonyítványod úgy ahogy van hiteles.
Miért kellene ezt bármiféleképpen szkennelned meg külön hitelesítened?
Ha van mit beszkennelned akkor megvan az eredeti bizonyítványod, akkor mi ez a kérdés?
#5 De mit??????
Az érettségi bizonyítványodról ingyen kérhetsz másolatot a középiskoládból. Minek kellene legyártanod előre egy másolatot amikor megvan a bizonyítványod?
Akkor pedig tessék elmenni egy közjegyzőhöz, és csináltatni 2-3 hiteles másolatot.
Mindenki ezt teszi - mondjuk általában diplomával, nem pedig érettségivel, de hát ha akarod...
És nem az elvesztés miatt, hanem mert a diplomát sokan bekeretezik, vagy egyszerűen - mint én - elteszik a szekrény mélyére egy hengerbe csomagolva, mert akkora. Tényleg egyszerűbb, ha kell a száma vagy valami adat róla, egy sima A4-es papír másolatot előhúzni, és gyorsan megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!