Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet egy ateistát imádkozásra...

Lehet egy ateistát imádkozásra kényszeríteni? Ez szembemegy calamilyen joggal? Ha igen milyennel?

Figyelt kérdés
Kérlek aki tud linkeljen is erre vonatkozó törvényt.

2023. márc. 11. 10:10
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
*magyar
2023. márc. 11. 11:47
 12/27 anonim ***** válasza:
5%

"Egyenlőre még ez nem történt meg,de úgy érzem,hogy közel vagyunk hozzá,ugyhogy ezért kérdeztem meg."

Aha.

Szóval te azt hiszed, hogy a tanárod majd kényszeríteni fog arra, hogy imádkozz.

És hogyan?

Magyar tanárként kényszerít arra hogy felolvass egy szöveget ami egy imádság?

Talán nem tudsz olvasni vagy gondod van vele hogy hangosan olvass egy szöveget?

Nem tűnt fel, hogy az órán a tanárok eddig is kényszerítettek téged? Ha nem teszik akkor már első osztályban megrekedtél volna a szorzótáblánál meg a K betűnél, mert alig van olyan gyerek aki kényszerítés nélkül megtanulja a feladatait első osztályban.

Imádkozásra nem lehet kényszeríteni senkit, mert az nem ima. ha magyar órán az a feladatod hogy tanulj meg egy imádságot és azt mondd fel az meg sima tanórai feladat. Meg kellett tanulnod már sok verset, még sem lettél tőle másmilyen, mint kicsit kevésbé buta.

2023. márc. 11. 12:13
 13/27 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem neked egészen más fogalmaid vannak a kényszerítésről, mint másoknak.

Egy jó tanárnak, aki képes fegyelmet és tekintélyt teremteni semmi szüksége nincs "kényszerítésre".

2023. márc. 11. 12:56
 14/27 A kérdező kommentje:
Most tapsolásra kényszerít és eggyessel fenyeget. Azt mondja legyünk hálásak istennek. Én ateista vagyok és így érzem jól magam. Azt mondja mindig,hogy számoljunk tízig és tapsoljunk.
2023. márc. 11. 13:11
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
#13 Szerintem te meg nem láttál még iskolás gyereket. Én igen, ez a munkám.
2023. márc. 11. 15:29
 16/27 anonim ***** válasza:
82%
#14 Szerintem ne vegyél be többet abból amit szedsz és inkább fiygelj oda az órán!
2023. márc. 11. 15:30
 17/27 anonim ***** válasza:
47%
A munkahelyeden a főnököd kényszerít arra, hogy dolgozz?
2023. márc. 12. 07:35
 18/27 anonim ***** válasza:
36%
A múltkor is kérdezted, hogy akaratod ellenére bent tarthat-e a tanár. Elég lenne annyit mondani, ha azt akarja, hogy imádkozzatok, hogy aki nem hívő, az is imádkozzon? Vagy csinálj úgy, mintha imádkoznál. Kulcsold össze a kezed, és mormogjál valamit. Abban nincs semmi baj,ha azt szeretné, hogy hívők legyetek, mivel ő hívő. Azt biztos tudod, hogy sok alkoholista, bűnöző a vallás útján tért meg. Tudom, ti nem vagytok ilyenek, de azért a tanárra haragudni sem kellene, csak annyit mondjál neki, hogy te nem tudsz hinni. Ez olyan nagy baj, tanárnő? Ön sem tudja bizonyítani, hogy van Isten, én sem tudom bizonyítani, hogy nincs, úgyhogy mindenkinek hagyja meg a saját hitét.
2023. márc. 12. 14:06
 19/27 anonim ***** válasza:
41%
Egyébként milyen tantárgyat vettél fel: erkölcsit vagy hittant?
2023. márc. 12. 14:07
 20/27 A kérdező kommentje:
Etikás vagyok. Állami suli és ez magyar órán történik.
2023. márc. 12. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!