Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Üzletszerűen elkövetett...

Üzletszerűen elkövetett lopásért mit kaphatok?

Figyelt kérdés

Van 7 lopási ügy amiben elítélt vagyok. Azaz 7x vtam büntetve, meg van egy rablási vád de hogy azzal minan, nincs mostanába infó róla. Január végén meggyanúsítottak szabálysértesi értékre elkövetett dolog elleni erőszakkal.elkövetett lopás vétsége miatt, meg van a Szabadságtéri tornatermi öltöző lopás 3 nőtöl loptam.Kisújszálláson. Ezt majd eggyesítik, és üzletszerűen elköketett lopás bűntette lesz, de 1 ügy. Voltam már börtönbe 8 és fél hónapot, de szabadultam már rég.

Eért a lopásért mit kaphatok és mennyit, mármint büntetést?

Többet nem csinálok ilyet.

2023. márc. 1. 22:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Levike, egyszer azt mondtad, hogy megtértél, és már nem csinálsz csúnya dolgokat, most mi van?

Az van a Bibliában, hogy ilyenkor le kéne vágni a mancsot, mert jobb mancs nélkül bejutni a mennyekbe, mint manccsal a pokolba.

2023. márc. 3. 00:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyulának feltétlen, és eredő vágya lehet, hogy élvezhesse a bv jótékony hatásait. Ez valami fétis lehet.
2023. márc. 3. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!