Üzletszerűen elkövetett csalás esetén hányadik kihágás után emelnek ellenem vádat?
Figyelt kérdés
Voltam 2-szer kihallgatáson és tegnap akartam tenni önszántából besismerö vallomást a rendőrségen de azt mondták a rendőrség hogy nem tudják hozzá csatolni a beismerő vallomásom mert tovább küldték a kihallgatásom során elmondottakat vagy az ügyészségnek vagy a járásbíróságnak már pontosan nem emlékszem és kénytelen vagyok megvárni míg ismét kihallgatásra hívnak és ott kell elmondom mindent... de ha jól tudom addigra üzletszerűen elkövetett csalás lesz ellenem a vád. Igazából tudom hogy nem szép dolog átverni emberek és megbántam .. azota már vissza utaltam a fele pénzt és a többi emberrel közös megegyezéssel megbeszéltük hogy mikor küldöm vissza a pénzünket. Igazából ennyi a sztori.. gondolom a közvetítői eljárás mindenképpen érdemes igényelni. Nagyjából milyen büntetésre számíthatok? 16 sértett van 280.000Ft a teljes kár!2021. jan. 14. 16:32
1/14 A kérdező kommentje:
Elnézést el gépeltem! "Üzletszerűen elkövetett csalás esetén hányadik kihallgatás után emelnek ellenem vádat?"
2021. jan. 14. 16:33
3/14 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól értem hiába teszek beismerő vallomást a következő kihallgatásom mert az már a harmadik lesz és akkor vádat emelnek ellenem mindenképpen!
2021. jan. 14. 16:38
5/14 A kérdező kommentje:
Azt történt hogy előre utaltam pénzt átvertek X összegel aztán megtettem a feljelentés de nem kaptam vissza a pénzem... utána én is átvertem kamu nem létező hirdetéssekel 16 embert! Tudom hülyeség volt már megbántam amúgy sosem voltam még büntetve 20 éves vagyok.
2021. jan. 14. 16:59
6/14 anonim válasza:
gratulálok, remélem leültetnek kicsit.
7/14 A kérdező kommentje:
Kösz 6-os
2021. jan. 14. 17:29
8/14 anonim válasza:
Egyébként ha már 2x voltál kihallgatáson, akkor ez marhára nem számít beismerő vallomásnak.
9/14 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom más beismerő vallomást tenni ha idéznek vagy saját magamtól megyek be.
2021. jan. 14. 17:33
10/14 anonim válasza:
Iszonyú. Rengeteg ilyen piti csaló van marketplacen, mint te. Undorító az egész. Remélem példát fognak belőled csinálni, és minimum felfüggesztettet adni. Tele van ilyen tolvaj szeméttel a net. Dolgozni kéne, csókolom, a kárt meg legalább háromszorosan visszafizetni a sértetteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!