Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Üzletszerűen elkövetett...

Üzletszerűen elkövetett csalás esetén hányadik kihágás után emelnek ellenem vádat?

Figyelt kérdés
Voltam 2-szer kihallgatáson és tegnap akartam tenni önszántából besismerö vallomást a rendőrségen de azt mondták a rendőrség hogy nem tudják hozzá csatolni a beismerő vallomásom mert tovább küldték a kihallgatásom során elmondottakat vagy az ügyészségnek vagy a járásbíróságnak már pontosan nem emlékszem és kénytelen vagyok megvárni míg ismét kihallgatásra hívnak és ott kell elmondom mindent... de ha jól tudom addigra üzletszerűen elkövetett csalás lesz ellenem a vád. Igazából tudom hogy nem szép dolog átverni emberek és megbántam .. azota már vissza utaltam a fele pénzt és a többi emberrel közös megegyezéssel megbeszéltük hogy mikor küldöm vissza a pénzünket. Igazából ennyi a sztori.. gondolom a közvetítői eljárás mindenképpen érdemes igényelni. Nagyjából milyen büntetésre számíthatok? 16 sértett van 280.000Ft a teljes kár!
2021. jan. 14. 16:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-es én egyet értek veled! Teljesen Igazad van! Csak enis meguntam hogy folyton át vernek és elegem lett. Nyilván megbántam ahogy leírtam előbb is, és az a legkevesebb ha fizetek sérelmi pénzt!!
2021. jan. 14. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Eleged lett az átverőkből, ezért te magad is azzá váltál? Ez nagyon karcsú, ugye tudod?A megbánást meg nem hiszem el 16 sértett esetén.
2021. jan. 14. 19:34
 13/14 A kérdező kommentje:
12-es az hogy te mit hiszel el az hidegen hagy... megbántam de ez úgysem változtat semmin hiszen már megtörtént..
2021. jan. 14. 19:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem pénzbírságot vagy felfüggesztett börtönt fogsz kapni.
2021. jan. 15. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!