Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a szüleim azt mondják hogy...

Ha a szüleim azt mondják hogy mondjam el a pin kódomat köteles vagyok elmondani?

Figyelt kérdés
17l

2023. márc. 1. 08:54
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ilyet nem csinálnak amúgy(mármint hogy elveszik)
2023. márc. 1. 15:33
 22/26 A kérdező kommentje:
Amúgy meg tök rendes szülők. Ez az egy gond van velük.
2023. márc. 1. 15:33
 23/26 anonim ***** válasza:
Mégis mitől féltenek? Vallásosak, nem engednének fiúzni, vagy mi?
2023. márc. 1. 15:47
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem az henem az üzeneteimet akarják elolvasni amiket váltok a barátaimmal. Mert hogy az rájuk is tartozik és nekik ehez van joguk.
2023. márc. 1. 16:08
 25/26 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mintha a leveledbe akarnának beleolvasni, amit 14-es válaszomban említettem.

Nem vagyok jogász, nem tudok jogszabályhelyet mondani, de ehhez nincs joguk.

És mint szülő mondom: ha nekik ez kell, hogy biztonságban tudjanak téged, akkor szülőként elégtelenre vizsgáztak.

2023. márc. 1. 22:31
 26/26 anonim ***** válasza:

Nincs joguk, és kontrollmánia.

Ha erősködnek, hogy joguk van, akkor kérheted, hogy bizonyítsák be, esetleg ajánld fel, hogy menjetek el együtt a gyámhatóságra állásfoglalást kérni.

Szerintem leszállnának a témáról.

Egyáltalán, ha róluk is beszélnél, miért lenne joguk arról tudni, hogy mit mondasz? Egyébként is amit mondani akarnál, azt bármikor bárhogy pl. személyesen is el tudnád mondani, és nem mellesleg pont ezzel a hozzáállással teremtenek arra okot, hogy rosszat mondj róluk.

De ha kontrollmániájuk, ill. komplexusuk, stb. van, akkor menjenek pszichológushoz, és ne téged zargassanak.

2023. márc. 3. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!